2024. április 19. péntek

Játék, 1.forduló: helyzetjelentés

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2009. február 22.

Kevesebb, mint 11 órával a határidő lejárta előtt.

Választások idején lassan megszokhattuk, hogy a szavazás közben részeredményeket adnak ki a részvételi arányokról, amiből hozzáértők prognosztizálhatnak. Most mi is ezt tesszük a nyereményjátékunkkal kapcsolatban.

A nyereményjáték beindulása kétséget kizáróan megmozgatta az olvasóinkat. Az oldal indulása óta rekordmennyiségű letöltést regisztráltunk, amely 50 %-kal meghaladta az eddigi csúcsot, és körülbelül négyszerese a napi átlagnak. Köszönjük szépen!

Az 1.forduló tegnap 00:00-óta aktív, azóta várjuk a pályamunkákat.

Eddig 19 pályázat érkezett, amelyeket folyamatosan dolgozunk fel.

Mint tudjátok, a játék érvényességének feltétele, hogy legalább 28 pályázatnak kell lennie. Nem most, nem fordulónként, hanem az utolsó, a tizedik forduló végére. E tekintetben sem állunk rosszul…

Akik eddig nem neveztek, azokat biztatnánk, van még elég idő ma éjfélig, ami a beküldési határidő lejárta. Lehet, hogy jobban is teszi, aki későbbre hagyja a válaszát, hisz több ideje van gondolkodni a helyes válaszokon. A játékba a további fordulók során is bármikor be lehet kapcsolódni, azonban az kétségtelen, hogy akik csak ott kezdik el a játékot, értékes pontelőnyt adnak az első fordulótól játszó vetélytársaiknak.

A “virtuális urnazárás” után, tehát éjfél után néhány perccel már a konkrét eredményeket is közzétesszük, hisz a választások feldolgozását elősegítő nagy rendszerhez hasonlóan a mi rendszerünket is nagyon komoly erő, a Fradi iránti szeretet és lelkesedés hajtja.

Hajrá Fradi!

Az 1.forduló kérdései.
A rövid szabályismertető és a nyeremények.

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

HOZZÁSZÓLÁS