2024. április 20. szombat

Kísérleteztünk

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2009. november 14.

Online-TVTegnap, minden különösebb figyelemfelkeltés nélkül kísérleteztünk. Reméljük, volt néhány olvasónk aki ezt észre is vette, mert nem szégyelljük…

Arról van szó, hogy megnéztük, ki tudjuk-e használni az FTC Baráti Kör TV ablakát élő közvetítések átvételére.

Jelentjük, igen! Tegnap az FTC – Honvéd meccset a Duna TV adta élőben és mi ennek a közvítítésnek a streamjét átvettük és az FTC Baráti Kör TV ablakába integráltuk. Aki ekkor látogatott meg minket az tanúsíthatja, miközben olvasott, akár tévézhetett is, mégpedig élőben.

A kísérlet sikerült, így a jövőben élni fogunk ezzel a szolgáltatással. Ha valamely tévétársaság élőben közvetít egy Fradi vonatkozású meccset, azt át fogjuk venni, hogy mindazok számára, akiknek az adott pillanatban csak az internet elérhető, lehetővé tudjuk tenni a kedvencek nézését. Sőt, lehetőséget fogunk biztosítani az élő közvetítés alatt a nálunk nézelődő olvasók eszmecseréjére, azaz a meccs alatti kommentelésre is. Szigorúan csak barátok – Fradibarátok – közt.

Aki pedig tegnap nem látta, az ma is megnézheti, hisz a mai napon a mérkőzés teljes hosszának felvételét tettük a tévénkbe. Nem igazán sikeres a meccs eredménye, mi azonban sikeres kísérletet folytattunk. A képernyő alatti sávban az állapotjelzőt húzogatva az unalmas részeket átugorhatjuk, vagy visszaléphetünk, így akár elemezhetjük is a videót, például azt, hogy Ferenczi Pista hogy rúgta a 11-est.

Reméljük, a tegnapi eredménytől függetlenül a jövőben érdeklődve várják majd olvasóink ezt a szolgáltatást.

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

2 hozzászólás

  1. Franto írta:

    Hatalmas örömöt okoztatok nekem evvel!

    Hozzászólás ideje: 2009. november 15. 18:11

  2. tibu1 írta:

    Franto!

    Számunkra még nagyobb öröm, hogy örömet tudtunk okozni! Mivel nézettségünkből ítélve, mások is osztoztak örömödben, folytatni fogjuk ezt a kezdeményezésünket.

    Hozzászólás ideje: 2009. november 15. 23:37

HOZZÁSZÓLÁS