2024. április 20. szombat

Rend és átláthatóság

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2014. május 31.

Beszámoló az FTC éves rendes közgyűléséről.

A Ferencvárosi Torna Club május 28-án megtartotta éves rendes közgyűlését az Elek Gyula Arénában.

DSCN4465Kubatov Gábor az FTC elnöke elnöki beszámolójában kiemelte, hogy a legfőbb célt, a rend és átláthatóság biztosítását sikerült megvalósítani. Részletesen beszámolt a minőségi sporthoz elengedhetetlenül szükséges infrastrukturális fejlesztésekről, különösképpen a 14 hónap alatt elkészült stadion beruházásról és a népligeti komplexum rendbetételéről. Elismerően szólt a kiemelkedő sporteredményekről, az Albert Alapítvány tevékenységéről. A megjelentek egyhangúlag elfogadták az elnöki beszámolót, s hozzá hasonlóan a könyvvizsgáló jelentését, a sportigazgatósági beszámolót, a felügyelő bizottság beszámolóját, valamint az éves pénzügyi beszámolót.

A hozzászólások során Hélisz József, az FTC Baráti Kör főtitkára ismertette a Baráti Kör javaslatát, mely szerint az új stadionnál az Üllői út és az Albert Flórián út közötti útszakaszt, amely nem közterület, nevezzék el az egyesület alapító elnökéről, dr. Springer Ferencről. A javaslat élvezi a IX. kerületi polgármester, dr. Bácskai János támogatását.

A közgyűlés titkos szavazással megválasztotta a felügyelő bizottság tagjait és a könyvvizsgáló céget.

SzB
2014. május 28.

DSCN4463DSCN4462

A végére ugorhat és hozzászólhat.

2 hozzászólás

  1. sárosi istván írta:

    Tisztelt FTC Baráti Kör vezetőség.
    Nagyon szeretnék résztvenni aktuális üléseiken,baráti találkozóin–megismerve Tisztelt kollégáimat. Soha nincs információm mikor-hol rendezik . Szeretném megismerni levelező társaim, oldottabb lenne a viszony. Egy az életünk- egy a szeretett klub iránti érzelmünk. Nagyon vágyok egy ilyen összejövetelen történő kapcsolatok kiépitésére, gondolatok cseréjére. 73 évemmel annyi élmény gyült össze, kivánnám megosztani tisztelt barátaimmal. Ezt huszonéves “beszólók” nem érzik át, lehet bárki-bármikor szeretett klubunk játékosa, több évtizedes emlékünk,szimpátiánk, nem azonosul a mával. Nekünk az egykori játékosok (sajnos már a mult hősei) az összetartónk! Bárki jöhet, a szivünket visszaállitani nem lehet.
    Tisztelettel : Sárosi István

    Hozzászólás ideje: 2014. június 1. 12:45

  2. Sárosi István írta:

    A Fradi örök optimistája-egy egy megingástól eltekintve- most tényleg aggódom. Elment egy csapatra való játékos-személyes inditatásu vagy megnem nevezett okok miatt. Nem hivatkozom nevekre,mindenkinek saját sebe fáj, de szerintem tullőtünk a célon. És vajon ki megy még el? És vajon ki jön helyettük? Nem lett volna célszerübb együttartani őket, megfelelő elbeszélgetések után? Bizony Isten, aggódom.Igy soha nem lessz egymásért harcoló -mint tették a tavasszal- gárdát együtt tartani? Muniz hi-bájától (bár becsülöm) tul hosszura sikeredett a kispad, használhatalan játékosokkal! Ennek nagyrésze távozott, de ki jött? Rengeteget vártunk, egy a nemzetközi szintén való bemutatkozásra, az Isten szerelmére nehogy a tavalyi ” hősök” sorsára jussunk!Tul rövid idő áll Doll rendelkezésere. Szerintem egy ütőképes, szebb jövőről álmodó csapat összehozására tul kevés az idő. Soha nem távolodom el szeretett klubomtól, csa megpróbálok reálisan gondolkodni!.

    Hozzászólás ideje: 2014. június 5. 14:15

HOZZÁSZÓLÁS