2024. március 29. péntek

Gulyás Géza sírjánál

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2014. szeptember 11.

Az FTC Baráti Kör néhány vezetője és tagja – ifj. Gulyás Géza kíséretében – meglátogatta az agárdi temetőben a közelmúltban elhunyt legendás kapus, Gulyás Géza sírját.

Mivel az elhunytat – kívánsága szerint – szűk családi körben temették el, csak így volt lehetőség arra, hogy lerójuk kegyeletünket és elhelyezzük a síron a Gulyás Géza kedvenc virágaiból, a piros rózsákból készített, zöld-fehér szalaggal díszített csokrot.

DSCN5153DSCN5150

SzB
2014. szeptember 9.

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

3 hozzászólás

  1. helios írta:

    Gulyás Géza a Kinizsi korszak kiváló kapusa volt.Sok nagy csatában helytállt, mindíg lehetett Rá számítani,Nyugodjon békében.

    Hozzászólás ideje: 2014. szeptember 12. 17:09

  2. lacimadár írta:

    Isten nyugosztalja … tényleg megkönnyeztem … én csak a 70-71-es nagy visszatérését láttam … még akkor is kicsi voltam … a búcsúmeccséből miért nem csinál pl. Andy Wajna filmet? Minden együtt van egy hollywood-i sztorihoz … évtizedig egy kis ország (amely azonban a legnagyobb a futballban) egyik legjobb kapusa, “stiches”, mert fradista, így kb. “százszoros” B-válogatott és “A”-kispados … el KELL mennie a Fradiból, amikor az már ismét Fradi … visszavonul, talán békés, nyugodt élet, talán megbékélés … és 40 évesen újra “trombitaszót” hall… veszélyben a haza, az imádott klub … újra kispad, majd a Honvéd ellen ragyogó védéseivel pontmentés … utoljára kap 2 percet és 11-eshez jut a Fradi … 2 perc volt hátra … és “100 évesen” életében először NB I-es meccsen gólt rúg … így vonul vissza … mellesleg, annak a győzelemnek köszönhetően lettünk ezüstérmesek, magyarán: még tét is volt … RIP, Gulyás Géza, amíg fradisták élnek e Földön (azaz, még 5 milliárd évig, a Naprendszer kihűléséig), mindig a PANTHEON-ban lesz a helye … egyre szomorúbb vagyok, hogy a “túloldali”, a szó szerint MENNYEI Fradi már megint a világ egyik legerősebb csapata … csak azokból, akik még emberi számítás szerint élhetnének … RUDAS FERI bácsi! NE erősítsd még AZT a csapatot! Vannak már ott elegen világklasszisok … Maradj még ITT nagyon sokáig … ITT, idelenn nagyobb szükség van IGAZI fradistákra …

    Hozzászólás ideje: 2014. szeptember 20. 18:29

  3. Dénes László írta:

    Nyugodjon békében! ( a Láng Vasasban volt a csapattársam )

    Hozzászólás ideje: 2016. április 10. 08:02

HOZZÁSZÓLÁS