2024. április 19. péntek

Juhász Klárika köszöntése

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2014. október 15.

Mint arról a szeptember végi Baráti Kör összejövetelen beszámoltunk, Juhász Gyuláné, Klárika szeptember 23-án ünnepelte 85. születésnapját. Meghívásunknak – egészségi állapota miatt – nem tudott eleget tenni. Tagtársunk, dr. Som Ferenc (egykori sokszoros válogatott kézilabdázó, az FTC volt elnökhelyettese, a labdarúgó szakosztály volt elnöke) vállalta, hogy felkeresi egykori munkatársát és köszönti az FTC Baráti Kör nevében is. Erre a találkozóra a mai napon kerülhetett sor. Dr. Som Ferenc átadta az elbontott Albert Flórián Stadion egy darabkáját tartalmazó emlékdobozt, majd gyönyörű virággal és desszerttel köszöntötte Klárikát.

Hála Istennek, Klárika jó kedvvel, jó humorral és sok-sok emlék felelevenítése mellett fogadta a gratulációt. Isten éltesse még sokáig!

SzB
2014. október 15.

DSCN5334-001DSCN5335

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

1 Hozzászólás

  1. Kinizsi írta:

    Kiegészítésként a rövid hírhez: Juhászné, Klárika 18 évesen állt a Fradi szolgálatába. 25 éven keresztül titkárnőként dolgozott, majd 1975-től a nyugdíjazásáig, sőt azon túl is, nemzetközi előadóként. Az FTC Baráti Körben is dolgozott Mészáros József elnöksége idején. Isten éltesse erőben, egészségben!

    Hozzászólás ideje: 2014. október 16. 12:22

HOZZÁSZÓLÁS