2024. március 29. péntek

Pályaavató bajnoki arannyal

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2015. június 2.

DSCN6640Kőbányán, a Bihari utca 23. szám alatti Törekvés pályát a mai naptól Kocsis Sándor Sportközpontnak hívják, és ez a gyönyörűen felújított létesítmény hivatalosan is az FTC női labdarúgás központja lett. A sportközpontot Kovács Róbert, Kőbánya polgármestere és Kubatov Gábor, az FTC elnöke avatta fel. Jelen volt a névadó ünnepségen ifj. Kocsis Sándor, „Kocka” fia is.

DSCN6650Az avatóünnepséget követően került sor a női NB I-es bajnokság rájátszásának második, a bajnoki címet eldöntő mérkőzésére. A zöld-fehér lányok az első összecsapást, mint ismeretes, 1:1-es végeredmény után 11-esekkel 4:2 arányban nyertek meg az ötszörös bajnok MTK otthonában. A mai stadionavatón, rendkívül színvonalas, változatos mérkőzésen, a rendes játékidőben: FTC – MTK 2:2. Ismét jöttek a 11-esek, és Dörnyei Balázs lányainak lába ezúttal sem remegett meg, 4:1-re győztek, s így megnyerték a bajnokságot.

DSCN6658A magyar női labdarúgás színvonala, jelentősége egyre nő, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a bajnoki érmeket Csányi Sándor, az MLSZ elnöke és Johancsik Tibor, a bajnokság névadó szponzora, a Jet-Sol cég vezérigazgatója adta át. DSCN6645A mérkőzésen az MLSZ és az FTC több vezetője mellett, természetesen, az FTC Baráti Kör vezetői is részt vettek. A Fradi szurkolótábora ezúttal is kitett magáért, végig biztosították a hazai pálya előnyét erősítő jó hangulatot.

Szép volt lányok! Gratulálunk! Ez a bajnoki cím jól illeszkedik az FTC ez évi nagy sportsikereinek sorába. Hajrá Fradi!

SzB
2015. május 31.

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

3 hozzászólás

  1. Kinizsi írta:

    Most láttam először “élőben” női futballmeccset. Meglepett a színvonal! “Férfias” keménység, ragyogó cselek, hatalmas kapáslövések, pontos keresztlabdák stb. Érdemes a lányokra is figyelni! Hajrá lányok! Hajrá Fradi!

    Hozzászólás ideje: 2015. június 3. 10:27

  2. Kinizsi írta:

    Miért nem olvasható a hozzászólás? Azóta a lányok is megnyerték a Magyar Kupát!
    Ezért is jár a gratuláció! Hajrá Fradi!

    Hozzászólás ideje: 2015. június 3. 21:34

  3. Takács Gábor írta:

    Csak felsőfokokban lehet nyilatkozni a fiatal bajnok- és kupagyőztes csapatunkról.

    JÖHET A BL !!!

    Hozzászólás ideje: 2015. június 14. 14:28

HOZZÁSZÓLÁS