2024. április 20. szombat

Közlemény

Szerző: Admin Bejegyzés ideje: 2016. október 17.

ftc-bk-logoAlulírottak, az FTC Baráti Kör elnöke  és főtitkára elhatárolódunk az interneten elérhető “ckozep.hu”, úgynevezett ferencvárosi szurkolói oldal szerkesztőségétől és az említett domain név alatt található tartalmaktól.

Az oldalon 2016. október 5-én megjelent cikk, amelyet „Szerkesztőség” néven publikáltak szerzőik, s amely a „Nyíri Zoltán zsarolja a Baráti Kör vezetőit?” címet viseli, egyértelműen valótlanságokat tartalmaz. A Baráti Körre vonatkozó szubjektív megállapításokkal nem kívánunk foglalkozni, azonban az írásban szereplő egy bekezdést szeretnénk jelen közleménnyel is határozottan cáfolni.

A “ckozep.hu” beszámol egy találkozóról, amelyen „Szerkesztőség” állítása szerint (idézet szó szerint):

Ezen a találkozón Hélisz és Springer urak szájából elhangzott: Nyíri Zoltán zsarolja őket, az ő nyomására nem akarják a szabályszerűen jelentkezőket beengedni,az ő nyomására kellett megváltoztatni a belépési szabályokat a közgyűlésen, ő terjeszt hazugságokat rólunk és a többi szurkolóról. Azt mondták, ha nem azt teszik, amit Nyíri kér, úgy Nyíri azzal zsarolja őket, hogy menniük kell a Népligetből, az FTC vezetése megszakít minden kapcsolatot az FTC Baráti Körrel.”

A valóság ezzel szemben az, hogy az említett találkozón az FTC alapítójának unokája, egyben a Baráti Kör elnöke, az FTC elnökségi tagja, dr. Springer Miklós és a Baráti Kör egyik alapító tagja, jelenlegi főtitkára, Hélisz József szájából nem hangzottak el ilyen állítások.

Az FTC Baráti Kör a Ferencvárosi Torna Clubtól függetlenül működő szervezet, amelynek működésébe a klub vezetői nem szólnak bele, a döntéseket a Baráti Kör illetékes testületei és tagjai önállóan hozzák meg. A Baráti Kör alapszabályban is rögzített céljai változatlanok, igyekszik erkölcsi és egyéb támogatást nyújtani az FTC-nek, továbbá gondoskodik a klub hagyományainak, értékeinek megőrzéséről, ápolásáról.

A “ckozep.hu” oldalon a jövőben megjelenő írások hazugságaival, rágalmaival és támadásaival nem kívánunk foglalkozni.

Budapest, 2016. 10. 17.

dr. Springer Miklós                     Hélisz József

az FTC Baráti Kör elnöke     az FTC Baráti Kör főtitkára

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

24 hozzászólás

  1. Kérdés írta:

    Kökszi. sokan leírták már, nem a mennyiség, a minőség a fontos.

    Hozzászólás ideje: 2016. október 21. 08:23

  2. Kökszi írta:

    Fantasztikus a minőség….200 ember a vendégből kiszurkolja szemeteket…Ez nagy öngól volt.A prolizós hsz-edről még annyit,kicsit olvasgass a hőskorról,az alapitás ideje körül és utána,hogy kiknek a csapata volt a Fradi,hogy mely rétegek szimpatizáltak a klubbal 😉 Tudod minden diktatúra elbukik egyszer,a szeretett vezéreteké és a sleppjéé is…

    Hozzászólás ideje: 2016. október 21. 13:24

  3. Kérdés írta:

    Kökszi: az emberi minőség nem attól függ, hogy egyszerre hányan ordibálnak, ne légy proli.

    Hozzászólás ideje: 2016. október 21. 14:14

  4. Zsírlock1977 írta:

    Öreg, ehhez a minőséghez mit szólsz?

    https://youtu.be/IEzHY7UX6Mo

    Hozzászólás ideje: 2016. október 24. 11:27

HOZZÁSZÓLÁS