2024. április 16. kedd

XV. Országos Sporttörténeti Vetélkedő

Szerző: Admin Bejegyzés ideje: 2016. december 5.

December 3-án a Groupama Arénában rendezték meg a  XV. Országos Sporttörténeti Vetélkedőt, amelyet az FTC labdarúgásának születésnapja apropóján ezúttal a rendező Európai Sport Hagyományőrzők Egyesület és a Dr. Mező Ferenc Olimpiai Baráti Kör mellett védnökként az  FTC és az FTC Baráti Kör is támogatott.

A zsűriben helyet kapott az FTC részéről dr. Fenyvesi Máté, dr. Géczi István és Raffa György, valamint az FTC Baráti Kör részéről Hélisz József és Takács Tibor.

A rendezők által adományozott díjak mellett a győztesek és a helyezettek  az  FTC és az FTC Baráti Kör által felajánlott fradista emléktárgyakat is átvehették.

A sikeres megrendezéshez az FTC Baráti Kör által felajánlott a Corvin Sütöde készítette finom sütemények és az innivalók is hozzájárultak. Köszönet mindezért Prohászka Jánosnak, a sütöde tulajdonosának és a szállítást végző Püspöki Csabának, az FTC Baráti Kör tagjainak.

p1910037Az egyéni országos bajnok Móczó Zoltán lett Szolnokról. Az  FTC Baráti Kör egyéni versenyzői közül  Huber Szebasztián az 5., Molnár Péter pedig a 6. helyen végzett.

Csapatban az országos bajnokságot Zala megye nyerte, második pedig az FTC Baráti Kör csapata lett.

Az FTC Baráti Kör különdíjas egyéni versenyét Kis János nyerte  Nagykanizsáról, a baráti körös Huber Szebasztián az 5., Molnár Péter pedig a 6. helyen végzett ebben a sorozatban is.

Gratulálunk a győzteseknek, nagyon örülünk a baráti körös helyezéseknek.

 

p1910034

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

HOZZÁSZÓLÁS