2024. március 19. kedd

Az egyik kívánság teljesült…

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2017. május 9.

A Tolonics Sándorral készített interjúban elhangzott, hogy egykori játékosunk szeretne találkozni Simon Istvánnal és Rákosi Gyulával, akikkel együtt játszott a Fradi kölyök és ifjúsági csapataiban, a Budapest területi ifjúsági válogatottban, majd az öregfiúk csapatában is.

A találkozó 2017. május 2-án a Népligeti Sportközpontban létrejött. Az egykori játszótársak mintegy negyven éve nem találkoztak. Szeretettel köszöntötték egymást. Felelevenedtek a közös élmények, kedves történetek.

Természetesen szóba került 1957 két eseménye, az ausztráliai túra, amelyen Tolonics Sándor vett részt, illetve az Esti Kupa győzelem, amelyen az ifjú Simon István és Rákosi Gyula vitézkedett. Utóbbi döntőjében a „Kis Fradi” éppen Simon és Rákosi góljaival diadalmaskodott 2:1-re az MTK első csapata ellen. Mindezek 60 éve történtek! Jó lenne, ha megfelelő körülmények között meg lehetne ünnepelni a még élő játékosokkal a szép sikereket…

A baráti találkozáson közös fényképek is készültek. Bebizonyosodott, hogy a fradista barátságok, emlékek sohasem halványulnak.

Jó egészséget kívánunk mindhármuknak!

SzB
2017. május 2.

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

1 Hozzászólás

  1. L.I. alias kispufi írta:

    Szívmelengető. A legjobbakat az uraknak.

    Hozzászólás ideje: 2017. május 11. 20:38

HOZZÁSZÓLÁS