2024. március 19. kedd

Évzáró események sorozata

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2018. január 2.

Az FTC Baráti Kör (FTC BK) decemberi összejövetelére, egyben az óév búcsúztatására december 29-én került sor az FTC Népligeti Sporttelep Liget éttermében. Az elnökségen és a tagokon kívül a rendezvényen meghívottként részt vett Kubatov Gábor, az FTC elnöke és Orosz Pál, a FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója.

 

Először Takács Tibor, az FTC BK alelnöke köszöntötte a megjelenteket és átadta dr. Springer Miklós elnök üdvözletét, aki ágyban fekvő betegként nem tudott eljönni az évzáróra. Ezt követően Kubatov Gábor tartalmas beszámolót tartott az FTC 2017. évi eredményeiről. Értékelte a szakosztályok munkáját, hangsúlyozta a megfelelő infrastruktúra kialakításának fontosságát a sikerek elérésében. Beszélt a “Fradiváros” terveiről, tervrajzokat is bemutatott a beruházásról. Sikeres új évet kívánva meghívta a résztvevőket a hagyományos szilveszteri koccintásra a Groupama Arénába, december 31-én 12 órára.

A beszédek után Takács Tibor a kerek születésnaposokat köszöntötte, így dr. Kocsis Zoltánnét, valamint lányát, Kocsis Zsuzsannát, aki nem tudott jelen lenni. Az összejövetel ízletes estebéddel, koccintásokkal és baráti beszélgetésekkel ért. Valamennyi résztvevő megkapta az FTC BK 2018. évi poszternaptárát.

Az FTC BK következő találkozója 2018. január 30-án, kedden lesz a szokott helyen és időpontban! Addig is Hajrá Fradi!

A hagyományos szilveszteri koccintásra sok-sok fradista gyűlt össze a Groupama Aréna második emeletén. Egykori és mai sportolók, sportvezetők és szurkolók üdvözölték egymást. Példamutató volt a női kézilabda csapat vezetőinek és játékosainak kollektív megjelenése. Jó volt látni őket!

Kubatov Gábor megtartotta évértékelő beszédét. Kiemelte, hogy 2017 az FTC elmúlt évtizedének legsikeresebb éve volt. Az évértékelő az FTC hivatalos honlapján megtekinthető! A találkozó pezsgős koccintással, virsli evéssel, jókedvű beszélgetésekkel és közös fényképezésekkel ért véget.

 

A rendezvénysorozat a Nagy Béla Hagyományőrző Egyesület (NBHE) Bécsi utcai székhelyén folytatódott. Takács Tibor üdvözlő beszédében hangsúlyozta Nagy Béla óriási hagyományteremtő szerepét – többi között – a szilveszteri összejövetelek megszervezésében. Jókedvűen búcsúztattuk az óévet, a sikeres új évbe vetett reményünket fejeztük ki. A 30-as szám ott lebeg mindenki szeme előtt… Hajrá Fradi!

Valószínűleg a szilveszteri családi ünneplések is sikeresek voltak, ezekről azonban nincsenek értesüléseink…

SzB
2018. január 1.

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

3 hozzászólás

  1. zsili írta:

    Nagyon örülök,hogy ott voltak női kéziseink. De hol voltak a labdarúgók és a többi szakosztály sportolói?

    Hozzászólás ideje: 2018. január 3. 20:33

  2. Leonardo írta:

    A fradizmus fogalmát általában mindig csak szurkolói oldalról igyekeznek meghatározni és vitatni. A sportolóinkkal kapcsolatban is érdemes lenne ezzel foglalkozni. A mai profi sportban lehet még fradista sportolókról beszélni? Úgy gondolom, Elek Gábor vezetésével az FTC női kézilabda csapatánál létezik a fradizmus! Példaértékű! Köszönjük nekik.

    Hozzászólás ideje: 2018. január 5. 20:15

  3. Kollar Tibor írta:

    ISTEN ELTESSE DRAGA MIKI BAT …….

    Hozzászólás ideje: 2018. január 31. 19:47

HOZZÁSZÓLÁS