2024. március 19. kedd

A „Fradi mindenese” a hetvenkedők táborában

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2018. július 24.

Czikkely Boldizsár, vagy ahogy a Fradi-családban jobban ismerik, Boldi, illetve Boldi bá, 1948. július 23-án látta meg a napvilágot Gyomán.

A futball varázsa hamar magával ragadta, de két lábtörés gyorsan meghiúsította labdarúgó karrierjét. A futball és a Fradi iránti szeretete azonban az egész életét meghatározta. Sohasem felejti el azt a napot, amikor először láthatta kedvenc csapatát az Üllői úton. 1959. március 1-jét jelzett a naptár, és a Fradi 2:0-ra legyőzte a Haladást. Az egyik gólt a nagy kedvenc, Albert Flórián szerezte.

 

 

 

 

A Fradi iránti szeretete azonban nem csak a labdarúgó mérkőzések látogatásában merült ki. Alapító tagja volt a Nagy Béla által 1985. december 3-án megnyitott Fradi Múzeumnak, és nélkülözhetetlen munkatársa a Groupama Arénában 2014. augusztus 7-én megnyílt csodálatos Fradi Múzeumnak is. Tárlatvezetőként fogadja a látogatókat, kalauzolja a Fradi történelme iránt érdeklődőket. Emellett részt vesz a jegyellenőrzésben több sportág, így a kézilabda és a vízilabda, mérkőzésein. És nem utolsó sorban, az FTC Baráti Kör, amelynek 1968 óta tagja, adminisztrációs munkáit is ellátja, lelkiismeretesen, nagy precizitással.

 

Kedves Boldi, Boldi bá! Isten éltessen a 70. születésnapodon! Jó egészséget, boldogságot, sok Fradi sikert kívánunk!

SzB

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

2 hozzászólás

  1. Leonardo írta:

    Kedves Boldi! Isten éltessen sokáig erőben, egészségben, boldogságban! Legyél még szemtanúja sok-sok Fradi sikernek.

    Hozzászólás ideje: 2018. július 24. 16:42

  2. Balázs fiad írta:

    Boldizsár boldog születésnapot még sokáig!

    Hozzászólás ideje: 2018. július 25. 18:36

HOZZÁSZÓLÁS