2024. április 16. kedd

Évbúcsúztató az FTC Baráti Körben

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2018. december 30.

Az évzáró eseménynek a Liget étterem adott otthont.

A Baráti Kör vezetőségén, az évközi eseményeken rendszeresen részt vevő tagok mellett meghívottként jelen volt néhány legendás labdarúgónk, név szerint Friedmanszky Zoltán, Rákosi Gyula és Juhász István.

Az összejövetelt megtisztelte jelenlétével Kubatov Gábor, az FTC elnöke és Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója.

Bálint László, az FTC Baráti Kör (FTC BK) elnöke üdvözölte a megjelenteket, majd köszöntötte a közelmúltban kerek születésnapos tagokat, Németh Ferencet (70), Prohászka Jánost (65) és Johann Rolandot (45).

Ezt követően Kubatov Gábor röviden értékelte az egyesület 2018. évi eredményeit, sikereit. Kiemelte a kézilabdás lányok és a labdarúgó csapat bajnoki teljesítményét, a bajnoki aranyéremtől való minimális elmaradás körülményeit, okait. Elismeréssel beszélt a férfi vízilabda-csapat sikersorozatáról, a jégkorong-csapat feltámadásáról, eredményes szerepléséről, a női labdarúgó-csapat és a férfi kézilabda-csapat eredményeiről, az egyéni sportágak (birkózás, úszás, vívás, torna) sikereiről. Reményét fejezte ki, hogy 2019-ben is folytatódik az egyesület sportolóinak jó szereplése.

Néhány tagtársunk szponzori tevékenységének következtében a megjelentek nem maradtak étlen-szomjan, ajándékként még egy 2019. évi „baráti körös” poszternaptárt is kaptak.

Boldog új évet, sok fradis sikert kívánunk mindenkinek! Találkozunk 2019-ben is.

SzB
2018. december 28.

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

HOZZÁSZÓLÁS