2024. április 24. szerda

Múzeumok Éjszakája 2019

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2019. június 23.

2019. június 22-én rendezték meg a Múzeumok Éjszakája rendezvényt. Örvendetes, hogy a budapesti helyszínek sorában a Fradi Múzeum idén is szerepelt, amely gazdag programmal várta az érdeklődőket.

Az utóbbi hónapok nagy fradis sportsikerei különleges lehetőségeket kínáltak a látogatóknak.

A labdarúgó-csapat 30. bajnoki címéért járó trófeával, a Bajnokok Ligáját megnyerő férfi vízilabda-csapat serlegével lehetett fotózkodni, hogy örök életre szóló felvételek készüljenek.

A Bánki Dodi által vezetett stadion-látogatás is igen népszerű volt.

 

 

A program csúcspontját Nyilasi Tibor pódiumbeszélgetése jelentette. „Teltházas” esemény volt. Annyian szerettek volna közös fotót készíteni Nyíllal, hogy nehéz volt elindítani a beszélgetést. Tobak Csaba, a Fradi Múzeum igazgatója és Czégány Pál az FTC kommunikációs igazgatóhelyettese irányította az élménybeszámolót. Igyekeztek olyan kérdéseket feltenni, amelyek kevésbé ismert dolgokat világosítottak meg. Nyilasi Tibor őszintén, jó humorral ontotta ránk a jobbnál-jobb sztorikat. Természetesen a hallgatóság is kérdezhetett. Vendégünk ismét bebizonyította, hogy ezer szállal kötődik a zöld-fehér egyesülethez, drukkol a további sikerekért. Mindezek igazolásaként újabb ereklyéket kínált fel a Fradi Múzeumnak.

A program kényszerű okból ért véget, a tévébe kellett sietnie, ahol már mint a Brazília-Peru labdarúgó-mérkőzés szakkommentátorát láthattuk, hallhattuk újra.

A Múzeumok Éjszakája sikeres volt. A Fradi Múzeum munkatársai rekordlátogatottságot könyvelhettek el. Gratulálunk!

 

SzB
2019. június 22.

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

HOZZÁSZÓLÁS