2024. április 20. szombat

A „ZÖLD SAS” TRÓFEA ÁTADÁSA 2010.

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2010. május 16.

A pápai Fradisták 1991-ben „Zöld Sas” trófea néven díjat alapítottak azon ferencvárosi labdarúgók részére, akik az aktuális bajnoki évben a legjobb teljesítményt nyújtották, legtöbbet tettek a zöld-fehér színek sikeréért. A kupát minden évben az utolsó hazai bajnoki mérkőzés előtt adták át a Pápai Baráti Kör képviselői az adott bajnoki év legjobbjának. Öt évvel ezelőtt a díjat kiterjesztették a női kézilabda csapat tagjaira is, akik évek óta – szinte egyedüliként – méltóképpen képviselték a Ferencvárosi Torna Clubot akár a magyar bajnokságban, akár nemzetközi szinten.

Az eddigi díjazottak: Kirsner Erika, Tóth Tímea, Németh András, Szamoránsky Piroska, és Szucsánszki Zita voltak.

A 2010-es évtől az FTC Baráti Köre folytatja ezt a szép hagyományt és

„FTC Baráti Kör Zöld Sas trófeája”

néven kerül átadásra a díj az arra érdemes sportembereknek.

A 2010. május 15-én lejátszott utolsó hazai női kézilabda mérkőzés előtt a Baráti Kör képviselőjétől

Kenyeres Fanni

vehette át a kupát, aki lelkes, odaadó teljesítményével igazi összetartó ereje volt a fiatal csapatnak. Fanni abban az időszakban segítette a Ferencváros női kézilabda csapatát, amikor majdnem reménytelennek tűnt a szakosztály jövője. Köszönjük csupaszív játékát és további sikereket kívánunk neki!

Gratulálunk fiatal, tehetséges csapatunknak a bajnokságban elért ötödik helyéhez! Biztosak vagyunk abban, hogy még sok örömet szereznek nekünk a jövőben.

Köszönjük Elek Gábornak és a szakmai stábnak a kiváló munkát!

Örömünkre szolgál, hogy bizakodva tekinthetünk a jövőbe, melyre Kökény Beatrix és Hemela Zsolt kiváló vezetői munkája a biztosíték!

2010. május 16.

FTC Baráti Kör nevében:

dr. Kocsis Zoltánné
az elnökség tagja

A végére ugorhat és hozzászólhat.

1 Hozzászólás

  1. Roland írta:

    Szerintem is megérdemelte Fanni a trófeát mert nagyon sokat tett a csapatért.Sajnálom,hogy befejezi a sportpályafutását a civil életben sok sikert kívánok Neki.Remélem közben meggodolja magát,és folytatja.Kösz Fanni!Hajrá Fradi!

    Hozzászólás ideje: 2010. május 17. 17:21

HOZZÁSZÓLÁS