2024. március 19. kedd

Jótékony árverés a bronzérmesek mezéért

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2011. május 24.

Vasárnap este a Sport TV képernyőjén indult a kampány, amely hétfőn reggel az ftc.hu és az ulloi129.hu oldalán folytatódott. Az FTC Baráti Kör is az akció támogatói között van, ezért mi is bekapcsolódunk, mégpedig a licit követhetősége érdekében.

A kampány egy mez jótékony célú árverését jelenti, Mácsai Rozália az Összefogás Halásztelekért Egyesület aktív tagja – nem mellesleg nagy fradista – ezúttal mások érdekében hirdetett összefogást. A Fradi máig meglevő népszerűségét, a fradisták sokszor bizonyított segítőkészségét vonta be az akcióba. Megkeresésére az FTC Labdarúgó Zrt. felajánlott egy mezt, amelyet jelenlegi csapatunk összes játékosa és edzője, Prukner László is aláírt. Később a mezre került Albert Flórián, Rákosi Gyula, Szűcs Lajos (a hatvanas évek legendái), Nyilasi Tibor és Ebedli Zoltán (a hetvenes évek csillagai), Bánki József (a nyolcvanas évek képviseletében), valamint Lipcsei Péter a (az elmúlt két évtizedet megjelenítve) aláírása is. Vasárnap este óta köztudott, hogy a csapatunk bronzérmes lett a bajnokságban, így aláírásuk a mezen tán valóban egy értékes kordokumentummá vált. Az előbb említett legendák aláírásával együtt különösen.

A mezre az első licitet az FTC Baráti Kör tette meg 50.000,- Ft értékben. A további téteket a nyilvánosságra hozó oldalak e-mail címein lehetett megtenni. Meg is érkezett az első ilyen felajánlás. Hogy a licit követhetőbb legyen, megkértük a hivatkozott oldalak szerkesztőit, hogy bármely felajánlást juttassanak el hozzánk, hogy ezen az oldalon folyamatosan frissítve tegyük közzé. Természetesen, ha már így mi is beszállunk a tájékoztatásba a mi email címünkön vagy akár jelen cikk alatt a hozzászólásban is lehet licitálni.

A licit 2011. május 31-én éjfélig tart. A felajánlott összeget a Merétei család kapja, amely az iszapkatasztrófa után Kópházán kezd új életet és a mezért kapott összeg új lakásuk berendezésében lesz a segítségükre. Terveink szerint az átadást a Sport TV nyilvánossága előtt tesszük meg.

Jöjjön akkor a licit állása:

2011.05.23. FTC Baráti Kör : 50.000,- Ft
2011.05.23. Dr. Jakab Péter az ftc.hu oldalról: 60.000,- Ft
2011.05.24. Hegedüs József az ftc.hu oldalról: 100.000,- Ft

Köszönjük, reméljük, folytatása következik ….

Frissítés ideje: 2011.05.24. 21:45

A végére ugorhat és hozzászólhat.

HOZZÁSZÓLÁS