2024. április 26. péntek

Főpróba

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2012. február 26.

Szombaton számunkra is elkezdődik a tavaszi szezon. Tegnap az NB III-as Soroksár elleni meccset főpróbának tekintette a szakmai stáb. A nap szépen sütött, ami segített abban, hogy az első, s egyben az utolsó, hazai nyílt edzőmeccs sok nézőt csalogatott ki az Albert Stadion 3-as pályájára. Természetesen jelen volt a két játékos legenda, Rákosi Gyula és Szűcs Lajos, de az FTC Baráti Kör vezetőségéből – többi között – Rudas Ferenc és dr. Springer Miklós is kíváncsi volt a csapatra.

A főpróba gyengécskére sikeredett. Mentségül szolgálhat a sérültek (Otten, Józsi, Abdi, Pölöskey) hiánya, de a rendkívül rossz talaj és az orkánszerű szél is, amelyek elsősorban a képzettebb csapatot zavarták. Az erősítésként érkezett újoncok teljesítményét ezúttal nem nagyon lehetett értékelni. A nagy „öreg”, Lisztes Krisztián találatával azonban sikerült a sovány győzelmet kiharcolni.

A mérkőzés a jövő szombati nyitányhoz jó ráhangolódást biztosított. A szurkolókra ezúttal sem lehetett panasz, minden szép megoldást tapssal jutalmaztak.

Bízzunk abban, hogy a gyenge főpróbát sikeres előadás követi.

Hajrá Fradi!

SzB – Balaginho –

Fotók: fradi.hu

A végére ugorhat és hozzászólhat.

HOZZÁSZÓLÁS