2024. március 29. péntek

Óévbúcsúztató, az FTC Baráti Kör évzáró összejövetele

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2012. december 28.

FTC BK-2012-zaroAz FTC Baráti Kör évzáró összejövetelét a Népligeti Sporttelep éttermében tartotta. A rendezvényen meghívottként részt vett Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke, Sipos Jenő, az Albert Flórián Alapítvány elnöke, a futball szakosztály képviseletében pedig Máté Csaba pályaedző. Természetesen megjelentek a Baráti Kör elnökségi tagjai és legaktívabb tagjai is.

FTC BK20121227-6A találkozó elején Rudas Ferenc elnök üdvözölte a megjelenteket és egy pezsgős koccintás mellett kívánt boldog új évet mindenkinek. Ezt követően Hélisz József főtitkár számolt be a Baráti Kör 2012. évi legfontosabb eseményeiről, amelyeket e sorok írója „dokumentált” a saját amatőr fényképeinek felhasználásával készített és mindenki számára átadott 2013. évi poszter naptárral. Ezután néhány kerek születésnapos elmaradt köszöntését pótolta az elnökség.

A hangulat, elsősorban a labdarúgó csapat teljesítményének javulása miatt, jóval oldottabb volt, mint egy évvel korábban. Ehhez hozzájárult a szponzori pénzügyi támogatással megoldott vendéglátás, valamint dr. Springer Miklós elnökhelyettes által biztosított kitűnő sukorói bor is. Ezúton is köszönjük mindkettőt!

FTC BK-2012-zaro2Jó volt együtt látni az egykori VVK-győztes csapatból Friedmanszky Zoltánt, Horváth Lászlót, Rákosi Gyulát, Rátkai Lászlót és Szűcs Lajost, a régi hokisok közül Csánk Lászlót, Kassai Györgyöt és Raffa Györgyöt.

FTC BK20121227-11Volt miről beszélni: a kézilabdás lányok sikereiről, a futballisták javuló szerepléséről, küzdeni tudásáról, a jéghokisok régi szép eredményeiről, a maiak bukdácsolásáról. Jó volt ismét találkozni.

Reméljük, hogy 2013-ban is, minden hónap utolsó keddjén jó egészségben, jó kedvvel tudunk majd összejönni!

Boldog új évet kívánunk a Fradi család minden tagjának!

SzB
2012. december 27.

A végére ugorhat és hozzászólhat.

3 hozzászólás

  1. helios írta:

    Sok sikert kívánok a Baráti Kör munkájához, segítsék a csapat eredményességét önzetlen tevékenységükkel.

    Hozzászólás ideje: 2013. január 1. 17:22

  2. Horváth Gusztáv írta:

    Kedves Balázs!
    Több időm lett, mint gondoltam, így esetleg “vidékről”, Szentendréről is szívesen csatlakoznék hozzátok. Hallgatnám a régi történeteket, tán én is mesélnék néhányat.
    Látsz erre lehetőséget?
    Üdvözöl
    Horváth Gusztáv

    Hozzászólás ideje: 2013. január 30. 16:35

  3. SzB írta:

    Kedves Guszti!
    Egyszerű a helyzet. Február 26-án, kedden 16 óra előtt egy kicsivel eljössz az Albert Stadion Székházába, kitöltöd a jelentkezési lapot és kifizeted a tagdíjat, és máris üdvözlünk az FTC Baráti Körben! Hajrá Fradi!
    Fradista üdvözlettel:
    Balázs

    Hozzászólás ideje: 2013. január 31. 21:29

HOZZÁSZÓLÁS