2024. március 19. kedd

Felfokozott érdeklődés után csalódás

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2013. július 31.

DSCN2715A nyári hőség, a szabadságolások ellenére nagyon sokan jelentek meg az FTC Baráti Kör júliusi rendezvényén. A beharangozott program szerint vendégünk lett volna Orosz Pál a FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, valamint Ricardo Moniz a labdarúgócsapat szakvezetője és segítője Máté Csaba. Sajnálatos módon – egyéb elfoglaltságuk miatt – nem tudtak az összejövetelen megjelenni.

IMG_5641Ennek ellenére nem volt eseménytelen a találkozó. A hagyományoknak megfelelően kerek születésnaposokat köszöntöttünk.

DSCN2719Czikkely Boldizsár, a Fradi mindenese a közelmúltban ünnepelte 65. születésnapját. Ebből az alkalomból Rudas Ferenctől átvehette „az FTC Baráti Kör aranydiplomás tagja” oklevelet. (Cikkely Boldizsárról a Zöld és Fehér Magazin legújabb számában olvashatunk.)

DSCN2725Dr. Török Lajos, aki a magyar sport területén több fontos funkciót töltött be, többi között az FTC létesítményigazgatója volt, 70. születésnapja alkalmából kapta meg az FTC Baráti Kör nyakkendőtűjét.

Hélisz József főtitkár beszámolt arról, hogy a Kálvária tér rekonstrukciója, és az ehhez kapcsolódó Kocsis Sándor emlékszobor felállítása várhatóan átcsúszik 2014-re. Az Üllői úton készülő konténeres látogató központ valószínűleg majd tavasszal ad lehetőséget a Baráti Kör „kihelyezett” összejövetelének.

IMG_5660Ezt követően Füredi Annamária, az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás- és Sportalapítvány titkára adott tájékoztatót az alapítvány céljairól, programjairól.

DSCN2730Az 1962/63. évi labdarúgó bajnokcsapat 14 évi szünet után ért el sikert az FTC számára. A bajnokokat ezúttal Rákosi Gyula képviselte, aki a tőle megszokott humorral emlékezett az 50 évvel ezelőtti diadalra. Az utolsó bajnoki cím óta lassan tíz év telik el…

A következő összejövetel augusztus 27-én lesz. Addig is, mivel nehéz fordulók követkenek: Hajrá Fradi!

SzB
2013. július 30.

Fotók: a szerző és Sas Gábor

A végére ugorhat és hozzászólhat.

1 Hozzászólás

  1. SzB írta:

    Orosz Pál Madridban tárgyalt, R. Moniz pedig a Videoton ellen készítette fel a csapatot. Ez lehetett a távolmaradásuk oka.

    Hozzászólás ideje: 2013. augusztus 10. 14:36

HOZZÁSZÓLÁS