2024. április 19. péntek

Az FTC Baráti Kör évzáró összejövetele

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2014. január 1.

Az FTC Baráti Kör nagyon tartalmas évet zárt. A havonta tartott összejöveteleken gazdag programjairól a honlap olvasói rendszeresen tájékozódhattak.

DSCN3757Az évzáró találkozóra a népligeti sportkomplexum éttermében került sor. A megjelenteket Rudas Ferenc, az FTC Baráti Kör elnöke üdvözölte, majd az FTC elnöke, Kubatov Gábor értékelte a klub 2013. évi eredményeit.DSCN3760 A sok pozitív esemény ellenére nem volt teljesen elégedett, mert nem sikerült minden tervet megvalósítani, és a labdarúgó csapatnak a várttól elmaradt szereplése is befolyásolta az összképet. Legnagyobb eredménynek a gazdasági konszolidációt tartotta, mind a 17 szakosztályt üzemeltető kft. életben maradt! Kiemelte az infrastruktúra fejlesztés területén a stadion építés megkezdését és örvendetes előrehaladását, a népligeti komplexumban végzett korszerűsítési, felújítási, karbantartási munkákat. A rengeteg információt adó beléptető rendszer kiépítése, az öltözők, a pályák, a futófolyosó és a konditerem rendbetétele, a korszerű pályafenntartó gépek beszerzése hozzá fog járulni a minőségi munkához, az utánpótlás nevelés jobbításához. Beszámolt a NIKE céggel kötött 10 éves szerződésről, amely segíteni fogja valamennyi szakosztály sportolóinak egységes megjelenését. Beszámolójának végén szeretettel meghívta a jelenlevőket a hagyományos szilveszteri koccintásra.

Ezt követően Hélisz József főtitkár foglalta össze a Baráti Kör 2013. évi legjelentősebb „tetteit”, ismertette a 2014. évi terveket. Ezután került sor az FTC Baráti Kör törzsgárda igazolványainak átadására és a kerek születésnapos Prohászka János és Miskolczi József köszöntésére.

Szántay Balázs titkár valamennyi résztvevőnek átadta az általa készített, a 2013. évi események fotóit tartalmazó 2014. évi poszternaptárt.

DSCN3752A pezsgős koccintást a finom estebéd, majd kötetlen beszélgetést követte.

Az FTC Baráti Kör vezetősége és tagjai ezúton is boldog, békés, sikeres új évet kívánnak mindenkinek, valamennyi „zöld-fehér” barátnak!

SzB
2013. december 30.

A végére ugorhat és hozzászólhat.

1 Hozzászólás

  1. bara írta:

    Szomorúan látom, hogy a Baráti Körnek nincsenek fiatal tagjai. Miért nem ültetik le maguk közé a fiatal szurkolókat? Jó hatással lennének egymásra és a fiatalok sokat tanulhatnának ezeken az összejöveteleken.
    bara

    Hozzászólás ideje: 2014. augusztus 17. 17:40

HOZZÁSZÓLÁS