2024. március 29. péntek

Augusztusban Fradi – Barca Budapesten ?

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2014. március 28.

Honlapunk nem szokott hatásvadász címekkel operálni. Most mégis adta magát, mert az Aranycsapat Alapítvány szervezésében létrejövő I. Kocsis Sándor Emléktornán könnyen létrejöhet ez a párosítás.

Igaz, nem a nagy csapatok, “csupán” az U19-es korosztály vesz részt a tornán, a Bp. Honvéd és a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia csapataival karöltve. De azt már korábban is láttuk, hogy az FC Barcelonánál egy 19 éves srác mit tudhat a labdával, hogy képes futballozni. Ebből következtethető, hogy a katalánok küldöttsége igen veretes lesz. Fel lesz adva a lecke a Fradi és a másik két magyar csapat fiataljainak. A Fradinak ráadásul hazai pályán, hiszen a szervezők reményei szerint nem egy mérkőzés az új stadionban lesz. Biztos vagyok benne, nem nézők nélkül.

kocsisemlektorna

Akit a részletek is érdekelnek, az az Aranycsapat Alapítvány honlapján, az alábbi cikkre kattintva olvashatja el, miként álmodta és szervezte meg Kű Lajos ezt a tornát. Köszönjük, az ötletet, a befektetett munkát, amely igazán méltó Kocsis Sándor halhatatlan emlékéhez.

Simon Sándor

A végére ugorhat és hozzászólhat.

1 Hozzászólás

  1. iviftc67 írta:

    A stadion avató is tetszene a Barcelonával!!!

    Hozzászólás ideje: 2014. március 28. 12:53

HOZZÁSZÓLÁS