2024. március 19. kedd

Berki Krisztián

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2009. december 8.

Berki Krisztián virtuális szurkolói ankétot tart. Ráadásul nem egy alkalommal, hanem folyamatosan.

Berki Krisztián egyetértett az elképzeléseinkkel, a megvalósításba az új kommunikációs stábot kérte bevonni. Bevontuk!

Szokták mondani, mi magunk is gyakran mondjuk, a Fradi egy nagy család. Mit nagy, nagyon nagy! Az FTC Baráti Kör, annak honlapja ezen család egy részét összefogja, erősíti az együvé tartozás érzését, amivel a 3E egyikének szellemében járunk el.

Mostantól a nagy Fradi családnak az a része, amelyikhez szólni tudunk, kap egy ilyen virtuális kérdezz-felelek lehetőséget. Mi összegyűjtjük az olvasók kérdéseit, azokat sorszámmal megjelentetjük a honlapon, majd továbbítjuk a Fradi kommunikációs munkatársa felé, aki Berki Krisztián elé teszi. A válaszok ugyanezt az utat járják meg visszafelé, így reményeink szerint egy nem is olyan hosszú átfutási idő után az adott sorszámú kérdésre olvasható lesz a válasz.

Ne feledjük, Berki Krisztián az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, aki a különböző szakterületek igazgatóival dolgozik együtt. Elképzelhető, hogy a leendő kérdések egy része nem az ő közvetlen válaszadási kompetenciája, ám ebben az esetben is megkérjük, hogy konzultálva az illetékesekkel próbáljon megfelelni a Fradi szurkolók kíváncsiságának, még akkor is, ha ez esetleg több időt vesz igénybe, mint a saját válasz.

Azt szeretnénk elérni, hogy ami hír a Fradi foci körül van és az publikus, arról autentikus forrásból értesülhessünk.

Felesleges több szót szaporítani, kezdjük el, nézzük meg, működik-e a dolog?

A kérdéseket az email címünkre:

ftc.barati.kor@gmail.com

várjuk, azokat a beérkezés sorrendjében közzétesszük a honlapon. Provokatív kérdésekkel nem azonosulunk, azokat töröljük. Kérjük, már megjelent kérdést ne tegyenek fel újra. A kérdéseket a honlapon való megjelenés előtt szükség esetén moderáljuk, az azonos jellegű kérdéseket összevonjuk. Ugyanezt a jogot fenntartja magának az FTC kommunikációs stábja is.

Kezdjük! A kérdések és válaszok oldal az alábbi szavakra kattintva nyílik meg.

Kérdések

Válaszok

4 hozzászólás

  1. Dero írta:

    Tisztelt Berki Úr!

    Azt szeretném megkérdezni, hogy miért nem adja át a feladatot a szervezett szurkolói csoportokkal való tárgyalás, párbeszéd kapcsán az újonnan megalakult kommunikációs stábnak, amikor is egyértelműen látszik, hogy az Ön múltbéli ténykedése, és az Ön személyével kapcsolatos bizalomvesztés okán immár képtelenség a normális, konstruktív tárgyalás Ön és a szervezett szurkolói csoportok képviselői között? Jobb lenne ez mindenkinek, hiszen a cél a megegyezés, a közös nevező megtalálása lenne, és semmiképpen sem a leghűségesebb, legkitartóbb szurkolók kiszorítása a nézőtérről. Ha Ön felelős vezetőnek tartja magát, akkor félre kéne tennie személyes sértettségeit, és arra kéne törekednie, hogy megoldás szülessen a szurkolói kártya kérdéskörében a szervezett szurkolói csoportokkal. Régebben 2007 őszén, a kétes hitelességű kitiltások idején már megtapasztalhattuk, milyen egy hangulattalan, szervezett szurkolást nélkülöző stadionban játszani, nem kéne újra reprodukálni azt a helyzetet.
    Üdvözlettel,

    egy 40 éves, oldal lelátós családapa

    Hozzászólás ideje: 2010. január 21. 01:25

  2. ftc ireland írta:

    irorszagban elek,meg volt veve a repulojegyem az oszi elmaradott mecsre amit sajnos mar nemtudtam vissza valtani,igaz hazautaztam emiatt szlovakiaba de kizarolag a fradimecsre utaztam volna.szeretnem ha hamarabb tajekoztatnanak minket szurkolokat az ilyesmirol s egyaltalan akkor nem volt semmi ertelme,persze a gyor talalta ki.szeretnem meg azt megkerdezni hogy interneten keresztul probaltam szurkoloi kartyat kervenyezni de nem sikerult,ha fel vennem a kapcsolatot a clubbal,levelen keresztul sikerulne kapnom ide irorszagba szurkoloikartyat?koszi a valaszt,HAJRA FRADI!,

    Hozzászólás ideje: 2010. február 4. 01:24

  3. IVANICS GERGELY írta:

    KÉREM TISZTELT BERKI ÚR NÉZZE MEG

    Hozzászólás ideje: 2010. február 9. 16:43

  4. érettségi írta:

    Szeretném megkérdezni Berki Úr, hogy Ön egy érettségivel, hogy kerülhetett oda, ahova?

    Hozzászólás ideje: 2010. április 5. 16:50

HOZZÁSZÓLÁS