2024. március 19. kedd

2009.12.28.

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2009. december 29.

Rieb-Gyorgy-kar2009. december 28.

A fentebb közölt karikatúrát az FTC Baráti Kör évzáró összejövetelelén készítette Rieb Györgyről Dluhopolszky László, amelyet az ő engedélyükkel közlünk.

Rieb György:

Két témakört szeretnék érinteni a mai bejegyzésben.

1. A 2009. 12. 27-én, a Winter Classic nevű Fradi-Újpest jégkorongmérkőzés kapcsán történt események.

Személyes tapasztalataim vannak a problémáról, hiszen, amint az interneten keringő videofelvételek is bizonyítják, magam is az események közvetlen résztvevőjévé váltam. Szembesültem a rendőrség magatartásával, az elkeseredett szurkolók véleményével. A helyszínen tárgyaltam több rendőri vezetővel, azonban sajnos nem sikerült elérnem azt a mindenki számára megnyugtató megoldást, hogy beengedjék a jegyüket megváltó szurkolóinkat. Nekem felajánlották, hogy bekísérnek, azonban a fennálló körülmények közepette ezzel nem kívántam élni, így a mérkőzést nem láttam.

Másnap viszont első dolgom volt a részletes tájékozódás, majd azt követően egy vizsgálóbizottság felállítása, amely az esemény lebonyolításával kapcsolatban felmerült problémákat boncolgatta. Ez a bizottság egy levélben kérdéseket intézett Studniczky Ferenchez a Magyar Jégkorong Szövetség elnökéhez, amelyre feltétlenül válaszokat várunk.

A bizottság összetételét, a levél tartalmát megjelentettük a hivatalos ftc.hu oldalon, így azok bárki számára nyilvánosak.

2. Az FTC Baráti Kör támogatása

Köszönhetően annak, hogy az FTC a 2009-es esztendőben gazdaságilag konszolidálódott, a 2010-es évben a Baráti Kör részére anyagi támogatást is tud és fog nyújtani, amellyel el kívánja ismerni azt a munkát, amelyet a klub érdekében, annak népszerűsítése során kifejtenek.

Bár csak két témát jeleztem, nem hagyhatom el a ráadást sem:

Minden Fradistának kívánok nagyon boldog, sikerekben és eredményekben gazdag új esztendőt!

Rieb György ezen oldalon található mondatai és a róla készült karikatúra csak a forrás feltüntetésével és az oldalra mutató aktív hivatkozással (http://www.ftcbaratikor.hu/) vehetőek át!

3 hozzászólás

  1. fradijózska írta:

    Nagyon várom a MJSz-esz reakcióját,de megmondom oszintén nem vagyok optimista.
    Megint aszt fogják mondani hogy a szurkolók a bunosok . Kezet foghatnak az MLSz-el.
    HAJRA FRADI !!

    Hozzászólás ideje: 2009. december 29. 11:04

  2. Dluhopolszky László írta:

    Nagyon tetszett , hogy lerajzolhattam az Elnők Úrat !

    Hozzászólás ideje: 2009. december 31. 15:33

  3. Franto írta:

    Én pedig gratulálok a nagyszerű karikatúrához! és Boldog Új Esztendőt! Szívesen néznék hasonló remekművet egyaránt a jelenlegi kerett tagjairól és az egykori kedvencekről is!

    Hozzászólás ideje: 2009. december 31. 16:20

HOZZÁSZÓLÁS