2024. március 28. csütörtök

Megemlékező istentisztelet dr. Orosz Pál emlékére

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2014. június 5.

DSCN4527A közelmúltban elhunyt legendás labdarúgónk, dr. Orosz Pál emlékére a Kálvin téri református templomban tartottak megemlékező istentiszteletet.

Az istentiszteleten Páll László lelkipásztor, elnök-lelkész az igehirdetés mellett ismertette dr. Orosz Pál, a sikeres labdarúgó, vezető, tanár, tudományos munkatárs gazdag pályafutását.
A megemlékezésen a családtagokon kívül részt vettek az egykori játékostársak, az FTC Baráti Kör és a Nagy Béla Hagyományőrző Egyesület vezetői és tagjai, sok barát és szurkoló.

Az elhunyt kedvenc játékos fiatalkori képe mellett elhelyezett virágok között látható volt az az emlékplakett, amelyet a Nagy Béla Hagyományőrző Egyesület készíttetett dr. Orosz Pál 80. születésnapjára, de már nem volt módjuk átadni, továbbá az FTC Baráti Kör zöld-fehér szalaggal díszített virágcsokra is.

Dr. Orosz Pál emlékét örökké megőrizzük!

SzB
2014. június 4.

A végére ugorhat és hozzászólhat.

2 hozzászólás

  1. Sárosi István írta:

    Hamvaiban is Tisztelt dr.Orosz Pál végtelenül sajnálom, hogy személyedben az általam
    végtelenül tisztelt -és ez az érzés örök-csapatatom létszáma ismét egy fővel csökkent a
    földi álomcsapatomból. Számomra lehet Bayern, Santos, stb… ti voltatók akik a a focit jelentettétek az 50’s években. A példaképem voltál (ezt jeleztem mikor köztünk voltál)
    még a hajam formáját is hozzád igazitottam. Beléptem a fodrászhoz, a mester:” Orosz formára”-szólt a segédjének. És Ő TUDTA. ! Minden elmulik egyszer,ifjuság, karrier, de az érzés megmarad. Nyugodj békében szeretett játékosunk, ÖRÖK HÁLÁM SZEMÉLYEDNEK,BOLDOG MEGNYUGVÁST ÉS ÖSZINTE RÉSZVÉTEM TISZTELT
    CSALÁDODNAK!

    Hozzászólás ideje: 2014. június 6. 12:42

  2. Kinizsi írta:

    Csak sajnálni lehet, hogy a még élő játékostársak közül olyan kevesen jelentek meg…

    Hozzászólás ideje: 2014. június 7. 09:48

HOZZÁSZÓLÁS