2024. március 29. péntek

Beszámoló az óév búcsúztatóiról

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2015. január 5.

Írhatnám megkésve bár, de törve nem, megjelentetem SZB barátunk beszámolóit a mögöttünk hagyott óév utolsó eseményeiről, a Baráti Kör utolsó összejöveteléről illetve a Club hagyományos szilveszteri koccintásáról, melynek először adott otthont új stadionunk. A késésért mindenkitől elnézést kérek, sajnos egy szerkesztő életét is befolyásolhatják előre el nem tervezett események.

DSCN5851-001Az FTC Baráti Kör hagyományos év végi összejövetelét a népliget edzőközpont megújult vendéglőjében tartotta. Hélisz József főtitkár üdvözölte a megjelenteket, majd beszámolt a baráti kör 2014. évi programjának legjelentősebb eseményeiről. A találkozókat havi rendszerességgel megtartották. Kiemelte az EEE Mozgalommal együtt szervezett Rezső téri megemlékezést, Megyesi István fűtési problémájának megoldásában való közreműködést, a Sárosi család emléktáblájának felavatását, a Friedmanszky Zoltán 80. születésnapjára készített kiadványt, a Tempó Fradi Alapítvánnyal közösen lebonyolított vetélkedőt és a Kocsis Sándor emlékmű felállítását.

DSCN5854Ezt követően Kubatov Gábor, az FTC elnöke értékelte az egyesület négy év alatt elért eredményeit, ismertette az FTC gazdasági, menedzsmenti, sportszakmai, ingatlanfejlesztési és a szurkolói kultúra megváltoztatására vonatkozó vízióit. Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója beszámolt a csapatnál történt és várható változásokról. Hangsúlyozta, hogy a Fradinál mindig csak a bajnoki cím és a nemzetközi porondra való kijutás lehet a cél.

DSCN5860DSCN5867Egy elmaradt születésnapi köszöntés következett. Hámori György a közelmúltban töltötte be a 70. életévét, ebből az alkalomból vehette át Rudas Ferenc elnöktől és dr. Springer Miklós alelnöktől az ajándékot. Az FTC Baráti Kör két ikonjának feladata ezzel nem ért véget, mert Kubatov Gábornak átadták „Az FTC Baráti Kör tiszteletbeli tagja” címet igazoló oklevelet.

A pezsgős koccintás után az összejövetelt „teljessé tette” az ízletes házi disznótorosból és rétesből álló menü, a finom sukorói fehérbor.

Ott is elhangzott, itt is leírjuk, békés, boldog, sikeres új évet kívánunk a Fradi család minden tagjának!

Egy évvel ezelőtt az építés alatt álló stadion egyik félkész termében volt a hagyományos szilveszteri koccintás. Ezúttal, minden résztvevő nagy örömére, a csodálatos aréna második emeleti rendezvénytermében került sor az óév búcsúztatására.

DSCN5868Kubatov Gábor, az FTC elnöke, tartott nem csak a 2014-ről, hanem az elmúlt négy évről tartalmas beszámolót. A teljes beszédről készült videofelvétel az FTC hivatalos honlapján, a www.fradi.hu-n megtalálható.

Az összejövetelen részt vettek a Fradi egykori és mai vezetői, edzői, sportolói, a támogatók és a szurkolók képviselői.

SzB

DSCN5870DSCN5871DSCN5872DSCN5874DSCN5877DSCN5878DSCN5881

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

4 hozzászólás

  1. Kinizsi írta:

    Kedves Simon Sándor!
    Nem kell magyarázkodnia a “késés” miatt! Senki nem hiányolta a szilveszteri beszámolókat. Sajnos, értesültünk a családját ért tragédiáról. Fogadják őszinte részvétemet! Fiának mielőbbi testi és lelki felépülést kívánok.

    Hozzászólás ideje: 2015. január 6. 09:11

  2. Hélisz József írta:

    Kedves Sanyi!

    A Baráti Kör elnöksége nevében őszinte együttérzésünket küldöm a bekövetkezett szomorú és tragikus esemény kapcsán nemcsak Neked és Fiadnak, hanem a két család minden érintett tagjának.

    Kívánjuk, hogy a Fiad minél előbb teljesen felépüljön, a megváltoztathatatlannal kapcsolatban pedig kérjük a Jóistent, hogy minél adja meg Neki a lelki békét .

    Hozzászólás ideje: 2015. január 7. 12:43

  3. helios írta:

    Kedves Sanyi! Ma értesültem fivéremtől a szomorú,tragikus eseményről. nagyon együttérzek veled,szörnyű lehet ezt megélni.Kívánom, hogy Fiad minél elöbb meggyógyuljon testileg és késöbb visszatérjen a lelki nyugalma is, bár ahhoz sok idő kell.MIndezekhez kérem a Jóisten segítségét.

    Hozzászólás ideje: 2015. január 9. 17:56

  4. Simon Sándor írta:

    Mindenkinek nagyon köszönöm az együttérzést, a részvétet. Azt kell mondjam, írjam, végtelenül jólesik, bizonyítja, hogy a Fradiról nem véletlenül mondják, hogy egy nagy család.
    KÖSZÖNÖM!

    Hozzászólás ideje: 2015. január 9. 22:40

HOZZÁSZÓLÁS