2024. április 24. szerda

Színes program a Baráti Körben

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2015. január 29.

Már hagyományosnak mondható, hogy az FTC Baráti Kör vezetése egy-egy szakosztály képviselőit meghívja az összejövetelére. Ezúttal „tornáztunk”. Ezt az is időszerűvé tette, hogy a Magyar Torna Szövetség a Ferencváros Ybl Tervező Férfi Torna Szakosztályt helyezte a 2014. évi egyesületi rangsor első helyére.

DSCN6017A Magyar Torna Szövetséget képviselő Tihanyi Endre, egykori zöld-fehér válogatott tornász, mexikói olimpikon indokolta meg a döntés jogosságát. DSCN6023A szakosztályt Takács Tibor szakosztályvezető, Láng Géza edző, Puskás Jenő, a szakosztályt üzemeltető kft. vezetője DSCN6024és két fiatal, válogatott tornász, Babos Ádám és Dudás Norbert képviselte. A Baráti Kör nevében Rudas Ferenc elnök gratulált a szakosztály munkájához, elismeréséhez, és további sikereket kívánt.

Ezt követően néhány oklevél átadására és a kerek születésnapos tagok köszöntésére került sor. Az FTC Baráti Kör tiszteletbeli tagja címet tartalmazó oklevelet vehette át Kormos Szabolcs, az FTC új arénájának főtervezője. Az FTC Baráti Kör örökös tagja lett Havasi Mihály, aki több mint 55 éve szolgálja klubunkat, a Baráti Kör lelkes tagja és a nemes célokat szolgáló tevékenységek anyagi támogatója is. Születésnapi ajándékként a Baráti Kör jelvényét vehette át Wlach Mária, Vakulya László (70), Flesch János (65) és Kari Attila (50), akiknek ezúton is gratulálunk.

DSCN6027Az összejövetel szokásos helyszínének megváltoztatását, azt, hogy ezúttal a népligeti sportkomplexum hoteljének konferenciatermében gyűltünk össze, az indokolta, hogy itt tudta az FTC azt a technikai hátteret biztosítani (hálás köszönet érte!), ami szükséges volt Kocsis Tibor „Magyarok a Barcáért” filmje DVD változatának bemutatásához. A rendező nagy lelkesedéssel és szeretettel beszélt a film előkészítését jelentő hatalmas kutatómunkáról, a segítőkész riportalanyokról, kiemelve a jelen levő DSCN6031Rudas Ferenc szerepét. A Kubala László, Kocsis Sándor és Czibor Zoltán kiváló csatártrión kívül minden magyar futballista szerepel a filmben, aki valaha a Barcelonában játszott. A film ország- és világjáró útra indult, nagy sikere volt Barcelonában is. Ezt bizonyítja, hogy a DVD kapható lesz a Barca ajándékboltjában is.

A következő összejövetel időpontja 2015. február 24., a helyszín ismét a hotel konferenciaterme lesz.

SzB
2015. január 27.

A végére ugorhat és hozzászólhat.

HOZZÁSZÓLÁS