2024. április 19. péntek

Elhunyt Rudas Ferenc

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2016. február 11.

rudas-ferenc315_resize_315x239Az elmúlt éjjel hatalmas veszteség érte a Fradi családot, az FTC Baráti Kört, az egész magyar labdarúgást.
Életének 95. évében elhunyt Rudas Ferenc, az FTC örökös bajnoka, az eddig legidősebb magyar válogatott labdarúgó, az FTC Baráti Kör elnöke.
Tudtuk, az elmúlt hónapokban szervezetét súlyos betegség emésztette, de valahol mélyen reménykedtünk abba, gyémánt keménységű akaratával felülkerekedik a bajokon. Sajnos, ezúttal nem így történt, fradista szíve megszűnt dobogni.

Az FTC Barti Kör minden tagja osztozik a család fájdalmában.

Rudas Ferencet az FTC Baráti Kör a saját halottjának tekinti.

Rudas Ferenc temetése 2016. február 24-én 11:30-kor lesz a Rákoskeresztúri Új Köztemetőben.

Isten nyugosztalja őt örök békességben, tetteit, emlékét a fradisták sohasem feledik!

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

4 hozzászólás

  1. L.I. alias kispufi írta:

    A szívem szakad meg. Drága Feri bátyánk, mindig a fradista emlékezet legmagasabb szféráiban marad a helye. Békés álmokat, legendánk… :,-(

    Hozzászólás ideje: 2016. február 11. 13:33

  2. Kinizsi írta:

    Drága Feri bácsi!
    Hálát adok a Jóistennek, hogy személyesen is megismerhettelek! Jó volt egy családhoz tartozni, egyet gondolni szinte minden Fradival kapcsolatos témában. Máris hiányzol, de az vigasztal, hogy szellemiséged továbbra is velünk marad, és együtt fogunk örülni az újabb sikereknek, bajnokságnak, Te odafent, mi itt lent. Isten Veled!
    Nyugodj békében!

    Hozzászólás ideje: 2016. február 11. 16:01

  3. heliosz írta:

    Drága Feri bácsi! Felejthetelen élmény volt számomra,hogy az új Fradi stadion avatásán egy kis időre egy asztalnál ülhettem Veled,közös fénykép is készült rólunk,amelyre most is büszkeséggel nézek,hiszen egy igazi,felejthetetlen fradista voltál.A Jóisten adjon neked örök nyugodalmat és találkozzál a már korábban ott lévő játékostársaiddal.

    Hozzászólás ideje: 2016. február 11. 22:17

  4. Muraközy Tibor írta:

    Az 1908 SZAC Budapest és a magam nevében is mély megrendüléssel vettem tudomásul a lesújtó híreket. A halál mindíg keserúséget, bánatot okoz, de ez most több annál. Egy régi-régi jó barátot, ellenfelet, egy igaz, magyar embert vesztettünk most el. Drága Ferikém! Emléked örökké a szívünkben él! Muraközy Tibor az 1908 Szentlőrinci AC tiszteletbeli elnöke, a SZAC és a Fradi Baráti Kör tagja, Pestszentlőrinc-Pestszentimre díszpolgára.

    Hozzászólás ideje: 2016. február 12. 16:37

HOZZÁSZÓLÁS