2024. április 18. csütörtök

Hetvenkedők köszöntése

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2016. április 19.

DSCN8737A Nagy Béla Hagyományőrző Egyesület (NBHE) szervezésében három, a 70. születésnapját ünneplő fradista köszöntésére került sor.

DSCN8711Elsőként Németh Miklóst, egykori kiváló csatárunkat, aki egyik edzője szerint „csak” gólt tudott rúgni, köszöntöttük, majd Kaszás Pált, aki az utánpótlás nevelés területén és a női labdarúgásunkban végzett kiemelkedő munkát, végül, de nem utolsó sorban, Benyák Andrást, a NBHE tagját, lelkes Fradi drukkert és relikvia-gyűjtőt.

DSCN8719Mindhárom ünnepelt átvehette Takács Tibortól, az NBHE elnökétől, a jubileumi születésnapról szóló emléklapot és egy üveg bort, majd dr. Springer Miklóstól, az FTC Baráti Kör elnökétől Kaszás Pál az egyesület örökös tagja címet, Németh Miklós és Benyák András pedig a tiszteletbeli tagságot igazoló oklevelet.

Sok-sok játékostárs, szurkoló és barát köszöntötte és ajándékozta meg az ünnepelteket. Jó volt együtt látni a sok volt kiváló játékost, ami a nosztalgiázásra, az emlékek felidézésére kitűnő alkalmat adott.

SzB
2016. április 18.

DSCN8721DSCN8722

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

1 Hozzászólás

  1. Jobb bent, mint kint írta:

    Hát bizony! A megjelent volt játékosokból össze lehetett állítani egy jó csapatot. Még a cserék is nagyon jók. A kezdő csapatba – egy-egy poszton – az idősebbeket állítottam be:
    Géczi – Horváth László, Mucha, Szűcs, Vépi – Galambos, Juhász – Karába, Friedmanszky, Németh Miklós, Rákosi. Cserék: Eipel, Simon István, Németh Ferenc, Szőke, Branikovits, Szokolai

    Hajrá Fradi!

    Hozzászólás ideje: 2016. április 20. 15:54

HOZZÁSZÓLÁS