2024. április 23. kedd

Zöld-fehér szívek baráti körben

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2022. november 1.

Az FTC Baráti Kör (FTC BK) októberi összejövetelén Bálint László elnök köszöntötte a megjelenteket. Ismertette a 2022. év további találkozásainak időpontjait: november 29., december 20. A jövő évi programok összeállításához kérte a tagság javaslatait a meghívandó személyekre vonatkozóan.

Az összejövetel vendége (a korábban meghirdetettől eltérően) Bánki József volt, akit szeptemberben köszöntöttünk 60. születésnapja alkalmából. A klubunkhoz ezer szállal kötődő Dodi röviden beszámolt labdarúgó pályafutásáról, majd ismertette a közelmúltban megjelent „Taps, szénsav, Ferencváros” című könyve keletkezésének előzményeit, amelynek gazdag sztorianyagát a hozzászólók kiegészítettek. Mesélt a „szíve csücskét” jelentő Zöld és fehér magazinról, a tévés szakkommentátori munkájáról. Dodi minden szavából sugárzott a Fradi-család szeretete, amely élete nehezebb szakaszaiban is támaszt, segítséget jelentett számára.

A találkozó végén Bálint László kérte a tagságot, hogy Albert Flórián halálának 11. évfordulója alkalmából a Nagy Béla Hagyományőrző Egyesület által szervezett koszorúzási ünnepségen minél többen vegyenek részt az Óbudai temetőben,

SzB
2022. október 25.

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

HOZZÁSZÓLÁS