2024. március 19. kedd

50 éve olvashatták először

Szerző: tibu1 Bejegyzés ideje: 2009. október 11.

KÉPES SPORTA bajnokság szünetel, sajnos nem szoríthattunk a héten kedvenceinkért, így szabadidőnket bátran tölthetjük régi újságok olvasásával. Szeretem ezeket az időutazásokat. Visszarepülünk az idő szárnyán olyan korszakokba, amikor a labdarúgás nézettsége hazánkban még magasan verte a jelenkori adatokat. Igaz, abban az időben, még nem Európa után kullogtunk, hanem elismert és tisztelt labdarúgónemzetként ismerték hazánkat világszerte.

Ezen belül az ember büszkén vállalhatta fel, hogy Fradista, hiszen országunk legeredményesebb és legnépszerűbb klubjára joggal lehetett büszke!

Mindig szerettem régi újságokat lapozgatni, így nagy örömmel vettem kezembe a Képes Sport 1959. október 6-i számát. Már a címlap is magáért beszél, éppen Albert Flóriánt láthatjuk rajta, amint kapura rúg.
KÉPES SPORT
Október volt akkor is és most is, csak hát közben elszállt röpke ötven esztendő. Valljuk be, a magyar labdarúgásra nem tett jó hatást ez az ötven év, hiszen elszaladt mellettünk a labdarúgás élvonala. Ezért válik még értékesebbé minden múltbéli siker, hiszen azt senki nem veheti el tőlünk. Jó érzés újra és újra elolvasni, ezáltal átélni ezeket a sikereket.

Olvasóink egy szép sikert csemegézhetnek velünk, hiszen ezen a mérkőzésen 6-1-re győztünk, teljes természetességgel.

KÉPES SPORT 2

Istenes Tibor

A végére ugorhat és hozzászólhat.

HOZZÁSZÓLÁS