2017. április 30. vasárnap

Utánpótlás Híradó 10.

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2011. október 24.

Kisebbfajta jubileumot ülünk, hisz a híradó tizedik száma készült el. Persze, ez elsősorban annak köszönhető, hogy a hétvégén a tizedik fordulót bonyolították le a bajnokságokban. Ez már egyharmada a teljes sorozatnak, azaz a trendek beállni látszanak. Érdemes tehát a tabellákat így is nézni.

U19

Videoton-Felcsút – FTC 2-3 (1-1)

Összeállításunk: Rácz Gergő – Vancsa Milán, Girán Máté, Erdei Gábor, Mile Dániel – Kecskés Gergő (Korozmán Norbert), Sinka Rajmund, Biacsics Ádám (Gyürki Gergő) – Bokányi Richárd, Harsányi Barna (Mohácsi Péter), Erdei Vince
Edző: Dukon Béla

Góllövőink: Erdei Vince (2), Erdei Gábor

Szép győzelmet arattunk, még akkor is, ha ez nem az erősebb fehérvári (felcsúti) alakulat. Egyre stabilabb a hely a középmezőnyben, ahonnan jó lendületet lehet venni az élmezőny támadásához.

[phpleague id=3 type=table style=general]

U18

FTC – Vasas 0-0

Összeállításunk: Kővári Gábor – Lendvai Kornél, Lipcsei Viktor, Csepura Zsolt, Schön Olivér – Lepkó Norbert (Péter Szilárd), Csanálosi Patrik, Nagy Kristóf (Korkut Kendál)- Horváth Ákos, Kapcsos Norbert (Lanczkor Gábor), Barha Roland
Edző: Deszatnik Péter

Ez a döntetlen sajnos azt is jelentette, hogy ebben a bajnokságban először át kellett adni a csapatnak az első helyet. Reméljük, csak ideiglenesen. Egyébiránt ezt a bajnoki mezőnyt azzal a szemmel is érdemes szemlélni, hogy az megegyezik az NB I mezőnyével. Láthatjuk, hogy mely csapatnak “miből kell főznie”, milyen az a gárdája, amelynek tagjaiból 2-3 év múlva meríteni kell az első csapatnak.

[phpleague id=4 type=table style=general]

U17

Videoton-Felcsút – FTC 5-2 (0-1)

Összeállításunk: Póczos Viktor – Lakatos István (Bajár László), Kovács Bence, Makó Barnabás – Kavalecz Márk, Porogi Mátyás, Jánvári Krisztián, Makk Levente – Kokenszky Norbert, Ribarics Roland (Kollár Bence), Popgeorgiev Pantelis
Edző: Dzurják József

Góllövőink: Kokenszky, Kovács

A kispadon Dzurják József mellett debütált egy másik korábbi csatárlegenda Wukovics László is. Reméljük, ez a páros át tudja plántálni a fiatalokba a góllövés és a győzelem tudományát. Akkor is igaz ez, ha most még nem sikerült. Van feljebb a tabellán!

[phpleague id=5 type=table style=general]

U16

FTC – Vasas 3-1 (0-0)

Összeállításunk: Udvardi András – Gaál-Szabó Krisztián, Vörös Ferenc (Kovács II Krisztián), Gál Szabolcs, Túri Zoltán – Szabó Ádám (Kovács I Krisztián), Haris Attila, Csilus Ádám (Breuer András), Magyar Bence (Tokodi Sándor)- Zsivoczky Péter, Csató Krisztián (Maka Alex)
Edző: Sütő Szilárd

Góllövőink: Csató, Csilus, öngól

Mint ahogy az U18, ez a csapat is a mai NB I-gyel azonos mezőnyben versenyez. Bár nincs a dobogón, ám a helyzete nem nevezhető reménytelennek.

[phpleague id=6 type=table style=general]

U15

SZEOL-Tisza Volán – FTC 0-4 (0-1)

Összeállításunk: Molnár László (Viczkó Dániel) – Siklósi András (Oláh Máté), Kutai Dániel, Nagy Gergő – Sebestyén Balázs, Jánvári Szablocs, Simon-Balla István, Deli Márió (Popov Patrik) – Széplaki József (Orlik Krisztofer), Horváth Tibor (Minárik Gábor), Stranyóczky László (Komenda István)
Edző: Orenstein József

Góllövőink: Sebestyén, Popov, Orlik, Minárik

A szegedi kirándulás után a csapat egyre jobban kapaszkodik az élmezőnyhöz.

[phpleague id=7 type=table style=general]

U14

FTC – Gyöngyös 2-0 (1-0)

Összeállításunk: Varga Ádám – Kercsó Bence (Tóth-Ilkó Áron), Lipcsei Krisztián, Csiszár Zsolt (Csákó Dániel), Odrobina Norbert (Nagy Gábor) – Patik Márton (Derekas Zoltán), Hegedűs Márk, Szabó Normann (Kuhár Levente) – Dragóner Filip, Suscsák Máté, Olaj György (Pfeiffer Vince)
Edző: Gyémesi Árpád

Góllövőink: Dragóner, Hegedűs

Sorrendben hatodszor győzött ez a csapatunk. A következő forduló lesz a nagy vizsga, hiszen akkor mini-örökrangadó következik az eddig 100%-os MTK-val, ráadásul idegenben. Érdemes egy mondatra megállni Dragóner Filip teljesítményénél. A 10. fordulóban immáron a 15. gólját szerezte, ami bizony másfeles gólátlag meccsenként. Büszke lehet rá az édesapja, ha így folytatja, még néhány év és újra a nagycsapatban zengik a Dragóner nevet. Íme egy kép egy korábbi meccsről, ahogy fejjátékban is idézi az apját, hisz ő a levegő ura.

A tabella az MTK elleni nagy meccs előtt…

[phpleague id=9 type=table style=general]

U13

SZEOL-Tisza Volán – FTC 1-0 (1-0)

Összeállításunk: Bese Balázs – Nádudvari Péter (Pongó Mihály), Leskó Bence (Fehér Farkas András), Szakolczi Richárd, Babinszky Bence (Deutsch László) – Csala Dávid, Gyöngyösi Krisztián, Koltai Barnabás (Pfeiffer Barna) – Láng Márton (Lakatos István), Pethő Bence (Kővári Bence), Seregy Tamás (Nagy Dávid)
Edző: Farkas Gábor

Ez a vereség nem hiányzott, persze, melyik hiányzik? A csapat lecsúszott a dobogóról, ám mint látható csak gólkülönbséggel. Lehet és kell javítani.

[phpleague id=8 type=table style=general]

U12

FTC – Gyöngyös 0-2 (0-1)

Összeállításunk: Borsiczki Marcell (Szatmári Balázs) – Sápi Dániel, Uhlár Máté, Fekete Márk (Hidvégi Georg)- Buzás Gergő (Sznopka János), Molnár Máté, Bene Zsombor, Mándoki László – Vörös Tamás (Csibi Áron), Fekete Olivér (Horváth Olivér), Rutterschmied Robin
Edző: Munkácsi Dávid

Ezzel a vereséggel a csapat sajnos lejjebb csúszott. Ez már nem a középmezőny vége, inkább az alsóház teteje. Gyerünk gyerekek, el kell onnan jönni!

[phpleague id=10 type=table style=general]

U11

A legkisebbek az első csapathoz hasonlóan derbyt játszottak. Ráadásul egy olyan Újpest ellen, mely inkább az egy évvel idősebbekre épít.

FTC – Újpest “A” 1-0

Az összeállítást és a góllövőt sajnos most még nem tudjuk megjeleníteni, mivel a mérkőzés jegyzőkönyve még nem érkezett meg az illetékes helyre. Bíró sporttárs mit tetszik csinálni? Nem kell azt a meccs után azonnal továbbítani. Az eredményben azonban biztosak lehetünk, hiszen a szülők nem tévednek. És így már a legkisebbek is felkapaszkodtak a dobogóra.

[phpleague id=11 type=table style=general]

Összeállította: Simon Sándor

(Fotó: www.u98.hu.)

A végére ugorhat és hozzászólhat.

HOZZÁSZÓLÁS


Legutóbbi hozzászólások

Az FTC Baráti Kör honlapja

  Felelős szerkesztő: Simon Sándor
    A honlapon megjelent tartalomban való közreműködésért és munkáért külön köszönetet mondunk
     Simon Józsefnek (ellenfeleink jelene, mérkőzések utáni publicisztika)
      Szántay Balázsnak (tudósítások megemlékezésekről, összejövetelekről, fotók)
       Zsiga Lászlónak (statisztika, történelem, események, eredmények)
        Dluhopolszky Lászlónak (karikatúra, humor)
         Harsányi Györgynek (fotók)
          Email: ftc.barati.kor@gmail.com
           Köszönjük, hogy megtisztelt a figyelmével! Várjuk észrevételeit, javaslatait!

           Legutóbbi hozzászólások

           Meghívó emléktábla avatására

           Bejegyzés ideje: 2017. április 21.
           Szerző: Admin

           Statisztikák

           Bejegyzés ideje: 2015. augusztus 7.
           Szerző: Simon József

           Baráti Körben (2010. február). Tovább a kitaposott úton…

           Bejegyzés ideje: 2010. február 22.
           Szerző: Simon Sándor

           A júniusi Baráti Körben

           Bejegyzés ideje: 2014. június 30.
           Szerző: SzB

           Az ezerfejű

           Bejegyzés ideje: 2009. december 7.
           Szerző: tibu1

           Megkezdődött a felkészülés

           Bejegyzés ideje: 2013. január 13.
           Szerző: SzB

           Fradi évfordulónaptár: 2011.03.18.

           Bejegyzés ideje: 2011. március 18.
           Szerző: Simon Sándor