2024. március 28. csütörtök

A „ZÖLD SAS” TRÓFEA idei átadása

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2012. május 17.

A pápai Fradisták 1991-ben „Zöld Sas” trófea néven díjat alapítottak azon ferencvárosi labdarúgók részére, akik az aktuális bajnoki évben a legjobb teljesítményt nyújtották, legtöbbet tettek a zöld-fehér színek sikeréért. A kupát minden évben az utolsó hazai bajnoki mérkőzés előtt adták át a Pápai Baráti Kör képviselői az adott bajnoki év legjobbjának. 2005-ben ezt a díjat kiterjesztették a női kézilabda csapat tagjaira is, akik évek óta, így az idén is szinte egyedüliként méltóképpen képviselték a Ferencvárosi Torna Clubot akár a magyar bajnokságban, akár nemzetközi szinten.

A 2010-es évtől az FTC Baráti Köre folytatja ezt a szép hagyományt és

„FTC Baráti Kör Zöld Sas trófeája”

néven kerül átadásra a díj az arra érdemes sportembereknek.

Az eddigi díjazottak: Kirsner Erika, Tóth Tímea, Németh András, Szamoránsky Piroska, és Szucsánszki Zita, Kenyeres Fanni, Tomori Zsuzsa voltak.

A 2012. május 16-án lejátszott utolsó hazai női kézilabda mérkőzés előtt Dr. Springer Miklóstól, az FTC BAráti Kör alelnökétől és az alapítók nevében Dr. Kocsis Zoltánnétól

Kovacsicz Mónika

vehette át a kupát, aki lelkes, odaadó teljesítményével igazi összetartó ereje évek óta a csapatunknak. Köszönjük csupaszív játékát és még nagyon sok Fradi sikert kívánunk neki!

Gratulálunk fiatal, tehetséges és egyre acélosabb csapatunknak a KEK címvédéshez, a bajnokságban elért második helyhez! Köszönjük Elek Gábornak és a szakmai stábnak a kiváló munkát! Biztosak vagyunk abban, hogy a bajnokságban is előrébb fogunk lépni és hogy Európa még nagyon sokáig rettegi majd a Fradi nevét.

A végére ugorhat és hozzászólhat.

HOZZÁSZÓLÁS