2024. április 26. péntek

Folytassa Fradi hoki!

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2012. november 2.

Hogy mit? A nagyon nehezen, de végre elindult bajnoki győzelmi sorozatot. Mert, fradistához méltón örök optimisták vagyunk. Nekünk két egymás utáni győzelem, már egy sorozat kezdetét jelenti. Ezen apropóból tesszük közzé a jégkorong egyik lelkes hívének, mondhatni fanatikusának, Takács Gábornak a rövid bejelentkezését.

Alig két hete 4:0-ra győztek hokisaink a Megyeri úton. Kedden este ismét a lilák otthonában léptünk jégre és ezúttal

4:2 (1:1, 2:0, 1:1)

arányban győztünk. Különösen a harmadik harmadban játszottunk jól, de kimaradtak a helyzetek. Egy emberelőnyből szépített az Újpest, de rögtön ezután bebiztosítottuk a győzelmet.

Együttesünk 17 ponttal a hatodik helyen áll, 11.04-én vasárnap, 19 órakor fogadjuk az ősi riválist.

A mérkőzés után Almási Kornél szakosztályelnök így nyilatkozott:

“Sokkal több van a csapatban, mint amit a táblázaton elfoglalt helyezésünk mutat. Jó néhány olyan meccs már a kezünkben volt, amelyet végül nem sikerült megnyernünk.. Korábbi meghatározó játékosaink közül Jánosi Csaba távozott, Nagy Laci pedig sérülése miatt még nem léphetett pályára ebben az idényben.

A Fradi az egyetlen olyan csapat, amelynek nincs saját pályája. Erzsébeten több mint tízmillió forintba kerül a jégcsarnok bérlése. Természetesen nagyon szeretnénk, ha végre saját otthonunk lenne.ezért a TAO lehetőségét is kihasználva pályázunk. Elképzelhető, hogy a tizedik vagy a tizennyolcadik kerületben épül fel a Fradi-aréna.”

Addig is vasárnap Erzsébeten zúgjon a HAJRÁ FRADI !

Takács Gábor

A végére ugorhat és hozzászólhat.

HOZZÁSZÓLÁS