2024. március 19. kedd

Az FTC éves rendes közgyűléséről jelentjük

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2013. május 23.

Az FTC éves rendes közgyűlésére a Népligetben, az Elek Gyula Arénában került sor. A részvétel méltatlan volt Magyarország legnépszerűbb, 114 éves klubjához…

FTCKGY20130522 002Kubatov Gábor elnökségi beszámolójával kezdődött a közgyűlés. Az FTC elnöke beszámolt a 2012. év legfontosabb eseményeiről. Részletesen beszélt az Üllői úti stadionbontásról és az egyidejű –építésről, a Népliget fejlesztési tervéről. Ezen túlmenően tájékoztatót adott a népligeti beléptető rendszer kiépítéséről, a sportbázis szoftver bevezetéséről. Kiemelte, hogy szeptembertől kötelező lesz a tagdíjfizetés, ami alapja lesz a Ferencvárosban való sportolásnak. Akinek szociális helyzetéből adódóan ez gondot jelent, segíteni fog az Albert Alapítvány. Nagy hangsúlyt fognak fordítani a drogprevencióra. Az elmúlt év eredményei közül kiemelte a Zöld és fehér magazin és a Fradi termékek bevezetését, a www.fradi.hu honlap sikerét. Sportszakmai dolgokba nem akart belemélyedni, azonban kiemelte a női kézilabdások ragyogó eredményeit, a futballcsapat Ligakupa győzelmét és az életükért küzdő szakosztályok helytállását. „Isten áldjon Ferencváros!”– zárta beszédét.

Ezt követően Papp Gábor ismertette a sportigazgatóság beszámolóját. Részletes tájékoztatást adott az egyes szakosztályok kiemelkedő sikereiről.

FTCKGY20130522 007A könyvvizsgálói jelentést a könyvvizsgáló cég képviselőjének távollétében dr. Szalai Miklós olvasta fel. Ezt követte a felügyelő bizottsági beszámoló Kassai György, a FB elnöke előadásában. Végül az éves pénzügyi tervet dr. Szalai Miklós, az FTC gazdasági igazgatója ismertette.

A közgyűlés résztvevői valamennyi beszámolót elfogadták.

SzB
2013. május 22.

A végére ugorhat és hozzászólhat.

1 Hozzászólás

  1. Hélisz József írta:

    Bár nagyon kevesen voltunk, jó volt, hogy elhangzott, amit sokan a lelkük mélyén érzünk:
    “A Fradi nélkül lehet élni, de nem érdemes.”

    Hozzászólás ideje: 2013. május 24. 10:23

HOZZÁSZÓLÁS