2024. március 19. kedd

2009.12.28.

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2009. december 29.

Rudas-Ferenc-kar2009. december 28.

A fentebb közölt karikatúrát az FTC Baráti Kör évzáró összejövetelelén készítette Rudas Ferencről Dluhopolszky László, amelyet az ő engedélyükkel közlünk.

Rudas Ferenc:

Ismét eltelt egy esztendő, sajnos gyorsan repülnek a napok.

Az FTC Baráti Kör elnökeként nagyon jó érzésekkel tekintek vissza erre az évre, hiszen egyesületünk a korábbiakhoz képest szemlátomást gyarapodott. Mi sem mutatja ezt jobban, hogy az a helyiség, ahol rendszeresen összejövünk, egyre gyakrabban kicsinek bizonyul, mint például az évzáró összejövetelünkön is. Jönnek a fiatalabbak, persze ezt én könnyen mondhatom, de valóban azok jönnek. Jönnek a klub vezetői, akik immár rendszeresen fontosnak érzik, hogy személyesen is velünk legyenek és közvetlenül beszélhessünk az FTC ügyeiről.

Sikeres volt a 2009-es év a Baráti Kör egyedi akciói szemszögéből is. Internetes honlapunkon sokan figyelemmel kísérték tavaszi vetélkedősorozatunkat, melynek díjátadását a tavaszi szezon mérkőzése, a Bőcs elleni találkozó kezdése előtt a pályán, a kezdőkörben tarthattuk meg. Csakúgy mint a tiszteletbeli tagságról szóló oklevelek átadását, amelyet viszont az ősz mérkőzése, a Zalaegerszeg ellen tehettünk meg. Ezen akciók révén még többen felfigyelhettek a Baráti Kör működésére.

Fontosnak tartottuk hallatni a hangunkat a baj idején is, amikor a stadionban oda nem illő jelenetek zajlottak. Reméljük, hasonló soha nem fordulhat elő.

Remélem, a 2010-es esztendőben hasonló aktivitással tudunk dolgozni és tenni szeretett klubunkért, a Ferencvárosért.

Minden Baráti Kör tagnak, minden Fradistának, a klubnak és ezen belül a labdarúgásnak sikerekben és eredményekben gzadag új esztendőt kívánok!

Rudas Ferenc ezen oldalon található mondatai és a róla készült karikatúra csak a forrás feltüntetésével és az oldalra mutató aktív hivatkozással (http://www.ftcbaratikor.hu/) vehetők át!

HOZZÁSZÓLÁS