2024. április 20. szombat

A köszönet szavai

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2015. május 2.

Mint az már köztudott, az FTC Baráti Kör elnöke Rudas Ferenc Budapest díszpolgára lett. Ő kért meg az alábbiak megjelentetésére.

rudas_ferencKét napja egyfolytában csöng a telefonom. Hívnak, hogy gratuláljanak, hogy Budapest díszpolgára lettem. Én meg mindenkinek csak azt mondom, köszönöm.

Köszönöm a Fővárosi Közgyűlésnek, hogy engem is érdemesnek ítélt erre a megtisztelő címre.

Köszönöm azoknak, akik fontosnak tartják, hogy felemeljék a telefont és gratuláljanak.

Köszönöm mindenkinek, aki szeretettel gondol rám. Köszönöm a jókívánságaikat, óriási erőt adnak, hogy harcoljak a betegségek, az időskori gyengeség ellen.

Köszönöm a legszűkebb családomnak és barátaimnak, hogy mellettem vannak. Köszönöm a Ferencvárosi Torna Clubnak, hogy mint egy hatalmas és ragyogó nagy család örökre magához ölelt, megszámlálhatatlan sokasága nem felejt el, ennyi év után is tudja, hogy ki voltam és ki vagyok. Köszönöm szülővárosomnak, Budapestnek, hogy itt élhetek.

Kívánom a családomnak és barátaimnak, hogy az a sok jó, amit tőlük kapok, egyszer visszaszálljon rájuk. Kívánom a szeretett klubomnak, hogy újra és tartósan a régi fényében ragyogjon, érjen el minél nagyobb sikereket. Kívánom Budapestnek, hogy tovább épüljön és szépüljön, hogy az eljövendő nemzedék is büszke lehessen rá.

Köszönöm!

Rudas Ferenc

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

3 hozzászólás

  1. Kinizsi írta:

    Feri Bácsi!
    Mi tartozunk Neked köszönettel! Jó egészséget!
    Hajrá Fradi!

    Hozzászólás ideje: 2015. május 3. 17:13

  2. L.I. alias kispufi írta:

    Drága Feri bácsi, mindannyian köszönjük és mindannyian gratulálunk! Várjuk vissza sok szeretettel mindenütt, ahol a Fradiért, a Fradival történnek a megtörténni való események!

    Hozzászólás ideje: 2015. május 4. 09:56

  3. lacimadár írta:

    minden fradista és minden jóérzésű magyar ember csak köszönettel tartozik Rudas Feri bácsinak, példamutató pályafutásáért, klubhűségéért, igazi “fradizmusáért” … mindenki számára -klubszínektől függetlenül- példa lehet egész embersége, küzdeni tudása, no, és ragyogó futballtudása.

    Hozzászólás ideje: 2015. május 10. 13:52

HOZZÁSZÓLÁS