2024. április 19. péntek

Rudas Ferenc 94 éves!

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2015. július 6.

Rudas Ferenc az FTC egykori kiváló játékosa, a legidősebb élő válogatott labdarúgó, az FTC Baráti Kör elnöke ma ünnepli 94. születésnapját. Szeretettel gratulálunk!

DSCN6983Ebből az alkalomból a Nagy Béla Hagyományőrző Egyesület és az FTC Baráti Kör ünnepi összejövetelt szervezett. Elsőként Takács Tibor, a Nagy Béla Hagyományőrző Egyesület elnöke üdvözölte az ünnepeltet, majd Tarlós István főpolgármester jókívánságait Danada Judit, a Fővárosi Önkormányzat Sport Osztályának vezetője tolmácsolta.DSCN6985 Dr. Bácskai János, Ferencváros polgármesterének köszöntője után az FTC vezetése nevében DSCN6988Nyíri Zoltán operatív igazgató üdvözölte Rudas Ferencet, s átadta neki a 94-es számú Fradi mezt, és kifejezte reményét, hogy a három számjegyű születésnapon is együtt ünnepelhetnek majd. Az FTC Baráti Kör emléklapját és az erre az alkalomra elkészült emlékkeresztet dr. Springer Miklós alelnök és Hélisz József főtitkár adta át Rudas Ferencnek, aki meghatódottan fogadta a gratulációkat és az ajándékokat. DSCN6997Köszönetét fejezte ki az ünnepségen jelenlevő orvosainak, hogy lehetővé tették, hogy részt vegyen a rendezvényen. Ha ez nem sikerült volna, akkor ez a nap élete legszomorúbb napjai közé tartozott volna. Hálát adott az Istennek, hogy fradista barátai között ünnepelhette meg a születésnapját.

Isten éltesse sokáig, erőben, egészségben!

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

3 hozzászólás

  1. L.I. alias kispufi írta:

    Isten éltesse még sokáig Feri bácsit és hatalmas Fradi-szívét!

    Hozzászólás ideje: 2015. július 7. 09:15

  2. Takács Gábor írta:

    Édesapámtól hallottam, milyen nagyszerű futballista volt. Sajnálatos sérülése miatt talán túl korán hagyta abba.

    ISTEN ÉLTESSE, FERI BÁCSI !

    Hozzászólás ideje: 2015. július 11. 10:14

  3. Muraközy Tibor írta:

    Drága Ferikém!
    Isten éltessen nagyon sokáig, erőben, egészségben. A SZAC és magam nevében is ezúton küldön baráti, sporttársi, nemes elellenfélként is kijáró szeretettteljes jókívánságainkat. Muraközy Tibor a SZAC tiszteletbeli elnöke, a Fradi Baráti Kör tagja.

    Hozzászólás ideje: 2015. július 16. 14:19

HOZZÁSZÓLÁS