2024. március 28. csütörtök

A Fradiért dolgoztak: Dóka Lajos (gyúró) és Barinka Károly (szertáros)

Szerző: tibu1 Bejegyzés ideje: 2009. november 17.

labdakNincs új a nap alatt. Régen is volt csapat, szurkoló és a csapat mellett dolgozó lelkes, munkáját hivatásként végző dolgozó.

Legutóbb a korabeli Ferencváros-busz sofőrjét emeltük ki egy régi cikk nyomán, ma pedig egyszerre két embert is bemutatunk a csapat mellett tevékenykedők közül.

Egy szívében Fradizmussal átitatott embernek, mi más lenne a legcsodálatosabb tevékenység az életben, mint a Ferencvárosi Torna Club érdekeiért végzett munka. Rovatunk mai szereplői, abban a szerencsés helyzetben voltak, hogy munkájuk során, igazán közel lehettek a ferencvárosi labdarúgókhoz. Ráadásul ők még egy igazán nagy Fradi körül végezhették munkájukat, hiszen Dóka György 1956 óta volt a Fradi gyúrója, Barinka Károly pedig 1955-ben szegődött a csapat mellé mint szertáros.

Sokaknak egy játékos által aláírt lap is hatalmas érték, ők pedig együtt élhettek a csapattal szinte minden nap, munkájuk ott volt minden sikerben és bár a közönség nem őket ünnepelte, de a csapat sikereiből pont úgy részesedtek ők is. Aki bepillantást szeretne kapni, ebbe a viszonylag zárt világba, annak bátran ajánlom ezt a múltból visszaköszönő riportot, a gyúróval és a szertárossal.

Fradi1

Istenes Tibor

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

1 Hozzászólás

  1. Franto írta:

    Óriási élnény lehet a csapattal szinte együtt élni!
    ha kicsit irígykedve is, de nagyon szívesen olvasom ezt a sorozatot! :))

    Hozzászólás ideje: 2009. november 17. 16:48

HOZZÁSZÓLÁS