2024. március 19. kedd

Szilveszteri koccintás az Üllői úton

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2013. január 2.

A hagyományoknak megfelelően ezúttal is sor került az FTC évzáró összejövetelére, az óév búcsúztatására.

FTC BK201231 009Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke, kiválóan felépített, részletes, őszinte értékelést tartott a 2012. évről. A Fradi 113 éves történetének egyik legnehezebb évében, a még mindig létező gazdasági nehézségek ellenére jelentős nemzetközi és hazai sportsikereket értek el sportolóink. Ezek közül is kiemelkedtek a női kézilabdázók és tekézők, valamint a birkózók és tornászok szép eredményei. Mindezekért köszönet illeti a szakosztályokat, azok vezetőit.

Kubatov Gábor külön köszönetet mondott az FTC Baráti Kör és a Nagy Béla Hagyományőrző Egyesületnek. Munkájukra a jövőben is nagy szükség lesz, mert fel kell dolgozni Nagy Béla hagyatékát, hogy ne vesszen el a Fradi történelme!

Az évértékelő kiemelte az Albert Flórián Alapítvány jelentőségét, amely Albert Flórián emlékének méltó megőrzése mellett fontos feladatot teljesít a szociálisan rászoruló fradista gyerekek segítésében, özvegyek, árvák támogatásában, a sírok gondozásában, rendezvények szervezésében.

Az elmúlt év nagy eredményei közé tartozik a sportolói adatbázis létrehozása és folyamatos bővítése, a társadalmi felelősségvállalás terén tett lépések (kirekesztés elleni akció, játékosok látogatása a gyermek kórházakban).

A kommunikációban nagy előrelépést jelentett a fradi.hu létrehozása, a Zöld és fehér életmód és sportkultúra magazin beindítása, az FTC Évkönyv 2012 megjelenése, a facebook profil kialakítása, az e-mailes kapcsolat kiépítése a szurkolókkal. A tervek között szerepel a Fradi TV létrehozása, és a médiakapcsolatok javítása.

A marketing jogok visszaszerzése lehetővé tette a Fradi termékek megjelenését. A snack termékek, a whisky után hamarosan jön a Fradi sör, pálinka és ásványvíz is!

Az évértékelő kiemelten foglalkozott a magyar labdarúgás helyzetével, azokkal az okokkal, amelyek oda vezettek, hogy a Végh Antal által 1974-ben diagnosztizált betegség csak tovább súlyosbodott. Örömmel beszélt viszont a Fradi labdarúgó csapatánál bekövetkezett pozitív változásokról.

Kubatov Gábor rámutatott arra, hogy hol tart ma a Ferencváros. Nem szó szerint idézve befejező mondatait: Úton vagyunk hazafelé a legrövidebb, a leggyorsabb úton, a tisztesség útján! Ezt az utat csak úgy tudjuk végigjárni, ha egységesek vagyunk, együtt támogatjuk a Ferencvárost! „Isten áldja Önöket, Isten áldja a Ferencvárost! Boldog új évet kívánok mindannyiuknak!”

SzB
2012. december 31. 11 óra

Néhány kép az eseményről:

FTC BK-szilv-001
FTC BK-szilv-003
FTC BK-szilv-004
FTC BK-szilv-005
FTC BK-szilv-006
FTC BK-szilv-011
FTC BK-szilv-012
FTC BK-szilv-014
FTC BK-szilv-015
FTC BK-szilv-016
FTC BK-szilv-019

A végére ugorhat és hozzászólhat.

HOZZÁSZÓLÁS