2024. március 19. kedd

Megkezdődött a felkészülés

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2013. január 13.

FradiPaksII-bannerHosszú a bajnoki szünet. Már nagyon vártuk a találkozást a csapattal! Úgy látszik, a szurkolók vágyát felismerték a labdarúgó szakosztály vezetői, és a mai napon, a külföldi túrákat megelőzően, a Paks második csapata elleni mérkőzést beiktatták a felkészülési programba.

Közel ezren látogatottunk el a népligeti műfüves pályára. Az idő is velünk és a játékosokkal volt. Hideg, de napsütéses időben került sor a találkozóra. A csapat könnyed játékkal 4:0-ra győzte le a paksi fiatalokat. A győzelem mellett annak is örülhettünk, hogy nem történt sérülés. A keretből néhányan, Gyömbér, Ionescu, Jenner, Józsi, Klein és Orosz, kisebb sérülés miatt hiányoztak. Bemutatkozott két próbajátékos is, a brazil Junior Fell és a szerb Zeravica. Előbbi gólt szerzett, utóbbi beíveléseit követően három gól is született. Állítólag mindketten részt vesznek a spanyol túrán.

A játék mellett örvendetes volt látni, hogy a vezetők, a játékosok mennyire közönségbarátok. Fáradhatatlanul osztogatták aláírásukat, állták az amatőr fotósok rohamait, teljesítették kívánságaikat. Igen, ez is hozzá tartozik a profizmushoz.

20130112FradiPaksII 009a
20130112FradiPaksII 012a
20130112FradiPaksII 022a
Sikeres, sérülésmentes felkészülést kívánunk a csapatnak! Hajrá Fradi!

SzB
2013. január 12.

A végére ugorhat és hozzászólhat.

HOZZÁSZÓLÁS