2024. április 27. szombat

Az FTC Baráti Kör 2024. márciusi összejövetele

Az FTC labdarúgásának vezetői …

Elhunyt Kemény Kázmér

Az FTC Baráti Kör 2024. februári összejövetele

Arcok a régmúltból: Mednyánszky Kánitz Henrik

Arcok a régmúltból: Horváth Ferenc

Színdarab Tóth potyáról

Elhunyt Tolonics Sándor

Az FTC Baráti Kör 2023. decemberi összejövetele

Az FTC Baráti Kör 2023. novemberi összejövetele

2009. október 12., 2009bejegyzések archívuma

Magyarország U20-as válogatottja sikerének apropóján

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2009. október 12. 2 hozzászólás

Magyar_U20Péntek este óta újra érezhető bizonyos fociláz Magyarországon. Olyan érzés, amelytől az idősebbek már elszoktak, a fiatalabbaknak pedig valami egészen új. Egy magyar csapat, egy válogatott csapat legyőzte azt a fajta kishitűséget, amely a nézőkben a válogatottak neve hallatán azonnal felmerült. Olvassa el a teljes cikket »

Női szemmel…

Szerző: moncsi1 Bejegyzés ideje: 2009. október 12. 5 hozzászólás

szemek01-cropKihasználva, hogy szerkesztőségünknek egy hölgy tagja is van, elhatároztuk, hogy külön rovatot indítunk neki. A címe magától értetődő: Női szemmel…

Ebben a rovatban Mónika írni fog a Fradiról, a Fradizmusnak nevezett érzésről, a futballról és még sok mindenről. Reméljük, írásait olvasni fogják úgy a meccsre járó, mint az attól tartózkodó szurkolók, olvasni fogják azok a hölgyek, akik gyakran nem értik, miért is tud annyira lelkesedni a párjuk.

Íme az első rész, amely nem sokat, csak úgy 110 évet utazik vissza az időben… Olvassa el a teljes cikket »

Korszakos Fradi-válogatottak

Szerző: Limpi Bejegyzés ideje: 2009. október 12. 1 Hozzászólás

fradi_zászlóSzombaton megjelentettünk egy táblázatot, “Ők 154-en” címmel. Ebben felsoroltuk azt a 154 játékost, aki a történelem folyamán a Fradiból kapott válogatott meghívót és játszott a magyar labdarúgó válogatottban.

Bartók Ferenc nem hiába szereti a statisztikát. Ez a kis táblázat inspirálta őt egy játékra, egy olyan játékra, amely mások számára is érdekes lehet. Összeállította ugyanis azokat a képzeletbeli válogatottakat, amelyek a számok alapján egyes korszakokat megjeleníthetik. Természetesen mindezt csak és kizárólag a Fradi szemszögéből. Olvassa el a teljes cikket »