2024. április 18. csütörtök

Kocsis Sándor haza fog térni

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2012. február 15.

Nem oly rég idéztük mi is a Magyar Nemzet című napilapból, hogy milyen jó volna, ha a legendás Aranycsapat utolsó, még idegen földben nyugvó tagja, Kocsis Sándor hazai földben nyugodhatna. Ezzel kapcsolatban Grosics Gyula születésnapjának megünneplésekor Kű Lajos, az Aranycsapat Alapítvány elnöke fontos bejelentést tett.

Természetesen minderről a “magvető” Ballai Attila is beszámolt a Magyar Nemzet II.9-i számában írt cikkében. Örülünk annak, hogy az FTC Baráti Kör támogató hozzáállását a cikk külön is megemlíti. Aki nem olvasta volna, az most itt megteheti. A képre kattintva a méretet növelni lehet.

Az FTC Baráti Kör vezetése bízik abban, hogy a Magyar Nemzet kezdeményezését az Aranycsapat Alapítvány és a főváros után a MOB, az MLSZ, az FTC és a Budapest Honvéd is támogatni fogja, ezáltal Kocsis Sándor még az idén hazatérhet.

A végére ugorhat és hozzászólhat.

1 Hozzászólás

  1. walkó istván rezső írta:

    mint egykori TICHY szimpatizáns -bombaerős lövései és gólratörő játékáért-majd később mikor 1962-ben igazolt Fradista műugró lettem, váltam a Fradi család tagja és Mészáros Dodó bácsi vezette Baráti Kör szimpatizánsa nagyon is helyénvalónak tartom és végtelenül örülök hogy a KOCKA végre magyar anyaföldben nyugodhasson! Egy igaz Fradit imádó szerény végtelen szimpatikus EMBER volt aki világklasszis futbalistaként virtuozitásaival kedvenc focistám volt. Együtt lesz a világverő 11.

    Hozzászólás ideje: 2012. február 26. 08:39

HOZZÁSZÓLÁS