2024. március 28. csütörtök

Megkezdődött a felkészülés a 2013/2014. évi bajnokságra

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2013. július 5.

A focira kiéhezett szurkolók számára jött a szomorú hír. A felkészülési mérkőzések zártkapusak lesznek, mert a Puskás Stadion, illetve a telki komplexum üzemeltetői nem járultak hozzá a nézők jelenlétéhez. Természetesen, ahogy lenni szokott, többen megint a vezetőséget találták meg, tartották tutyi-mutyinak. Történt mindez annak ellenére, hogy Kubatov Gábor, az elnökünk, azonnal közölte, hogy szurkolók érdekében tárgyalnak az üzemeltetőkkel.

Jött az újabb hír. Nyilvános lesz az FTC-Vasas felkészülési mérkőzés. A várakozást felülmúló
nézősereg indult el a Puskás Stadionba, közel kétezren voltak kíváncsiak az alakuló csapatra, a próbajátékosokra. A csapat 4:1-re győzött az NBII-es Vasas ellen Böde (2), Somalia és a próbajátékos Halilagic góljaival. A Vasas 11-esből szerezte becsületgólját.

20130703FTC-Vasas 002-1Őszinte leszek, nem voltam a játéktól elragadtatva. A védelem nagyon lyukas volt Besics (és, szerintem, Klein) nélkül. A két próbajátékos védő nem jelentett semmi pluszt. A kezdőcsapatból ezúttal is kiemelkedett Böde és Somalia (az első félidőben Alempijevics is), az újonnan igazolt Valport teljesítménye bizakodásra adhat okot. A csereként beállt fiatalok közül nekem a két Nagy játéka tetszett.

20130703FTC-Vasas 008-1Jó volt a hangulat, amit jelentősen befolyásolt az a friss hír is, hogy Ricardo Moniz 2016 nyaráig szóló szerződését aláírták. Ebből arra lehet következtetni, hogy edzőnk, az általa támasztott feltételek teljesítésére határozott ígéretet kapott!

Jött az újabb jó hír! A szombati Raja Casablanca elleni zárt kapus mérkőzést a Sport TV élőben közvetíti. Remélhetőleg újabb előrelépés szemtanúi lehetünk.

Hajrá Fradi!

SzB
2013. július 4.

A végére ugorhat és hozzászólhat.

HOZZÁSZÓLÁS