2024. április 16. kedd

Sanyi bá mulasztott

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2013. augusztus 19.

Sanyi bá szívesen írna az MTK legyőzéséről. Írna, de nem lenne hiteles.

Ugyanis a szombat este nem a stadionban, de még csak nem is a tévé képernyője előtt érte. Így a meccs helyett családi kötelezettségének tett eleget, lakodalomban volt. Természetesen a meccsel kapcsolatban kép nélkül is képben volt, hiszen telefonon forró drótot létesített a fiával. Aztán a meccs végén elhúzatta a zenekarral,

Azt beszéli már a város
Bajnok lesz a Ferencváros.

Végül még megbeszélte ezt egy odavetődött újpestivel, aki nem tudott neki ellentmondani. Tudott volna? Mikor ez a világ legjobb csapata, imádjuk őt, drága Fradika!

Egy szó, mint száz. Itt én most nem értékelek. Ezzel szemben a hozzászólásokban szemtanúk jelentkezését várom, hogy az örökkévalónak maradjon fönn egy-két hiteles vélemény is 2013. augusztus 17-e estéjéről, az MTK legyőzéséről.

Hajrá Fradi!

Sanyi bá,
alias Simon Sándor

Szöveg az nincs, kép viszont van, hiszen Sas Gábor nem mulasztott, ő kint volt a stadionban, és fotózott.

IMG_0050
IMG_0083
IMG_0168
IMG_0178
IMG_0260

A végére ugorhat és hozzászólhat.

1 Hozzászólás

  1. Kinizsi írta:

    Ejnye, bejnye Sanyi bá! Én viszont ott voltam! Győztünk, s ez a lényeg. Az MTK a mezőnyben szépen játszadozott, mi pedig gólokat lőttünk és gólhelyzeteket hagytunk ki. Sajnos a szélsőjáték hiányzott, mivel Jennert, szerintem, szándékosan kihagyták a társai a játékból, annak ellenére, hogy sokszor üresen kérte a labdát. Valpoort beállításával felgyorsult a játék, két szélsővel már jobban ment. Néhány szó a játékvezetésről. Az eddig dicsért spori ezúttal felnőtt az “elvárt” szinthez. Hátrányunkra nem alkalmazott egyenlő mércét, elsősorban a sárga lapok osztásánál. De ez sem akadályozta meg a győzelmünket. Alakul a csapat. Hajrá Fradi!

    Hozzászólás ideje: 2013. augusztus 20. 11:46

HOZZÁSZÓLÁS