2024. április 23. kedd

Becsöngettek az FTC Baráti Körben is

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2022. szeptember 29.

Az oktatási intézményekhez hasonlóan az FTC Baráti Körben (FTC BK) is véget ért a nyári szünidő.

Valószínűsíthető, hogy az FTC BK tagjai nagyobb kedvvel foglalták el az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban levő Liget Szálló tanácstermének székeit, mint a diákok egy része az iskolapadokat.

Bálint László, az FTC BK elnöke köszöntötte a megjelenteket, röviden beszámolt a társaság pénzügyi helyzetéről, az ez évi további programokról. Megköszönte tagtársunknak, Böröczki Tamásnak, hogy helyreállította a Rezső téren levő „11-ek bandája” tiszteletére létrehozott emlékhely tábláit.

Ezt követően felkérte a meghívott vendégünket, Nyíri Zoltánt, klubunk ügyvezető alelnökét, hogy a ma már hagyományosnak tekinthető tájékoztatását adja meg a klub helyzetéről, aktuális eseményeiről. Nyiri Zoltán kiemelten foglalkozott a labdarúgó csapat tavalyi és idei eredményeivel, de szó volt a kézilabda és a jégkorong szakosztályok helyzetéről is. Információt kaptunk a Fradiváros projekt aktuális állapotáról, valamint az MVM Dome üzemeltetésével kapcsolatos gondo(lato)król.

Az összejövetel keretében köszöntöttük két korábbi kiváló labdarúgónkat, Mészöly Pált a 65., Bánki Józsefet a 60. születésnapja alkalmából. Az FTC ajándékát Nyíri Zoltán, az FTC BK-ét Bálint László adta át az ünnepelteknek.

SzB
2022. szeptember 27.

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

HOZZÁSZÓLÁS