2024. március 19. kedd

124 évesek lettünk

Szerző: SzB Bejegyzés ideje: 2023. május 4.

124 évvel ezelőtt alakult meg szeretett egyesületünk. A hagyományoknak megfelelően koszorúzási ünnepségre került sor a Bakáts téri „szülői háznál”.

Az FTC nevében Kubatov Gábor elnök koszorúzott, az FTC Labdarúgó Zrt. koszorúját Tobak Csaba, a Fradi Múzeum vezetője helyezte el. Ezt követően Bálint László, az FTC Baráti Kör elnöke, majd a Ferencvárosi Önkormányzat Fidesz-KDNP frakciójának képviselői, Gyurákovics Andrea és Kállay Gáborné helyezett el egy-egy koszorút az egyesület alapítására emlékeztető emléktábla alatt.

Bár nem kerek születésnap volt, a Fradi-család tagjai, vezetők, egykori sportolók és szurkolók szép számmal vettek részt az ünnepi eseményen. Zárásul felhangzott a „Hajrá Fradi!”

SzB
2023. május 3.

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

2 hozzászólás

  1. Hélisz József írta:

    Nagyon örülök, hogy már évek óta ilyen szépen emlékezik az FTC, a Fradi Múzeum, a Baráti Kör és a IX. kerület Önkormányzatának fradista érzelmű frakciója a Club alapításáról.
    S felemelő érzés, hogy elmúltak azok az évek, amikor Pethő Zoltánnal csak ketten emlékeztünk a Bakáts téren.

    Hozzászólás ideje: 2023. május 10. 16:54

  2. Jozsó írta:

    Igen sajnálatosnak tartom, hogy Ferencvárost, mint kerületet csak a Fidesz-KDNP frakció képviselte az ünnepségen.
    A polgármester és önkormányzat többi frakciója is vehette volna a fáradságot és kijöhetett volna az épület elé megtisztelve az FTC-t, amely az egész világon ismertté tette azon kerület nevét, amelynek ők a kerületi polgárok választott képviselői.

    Hozzászólás ideje: 2023. május 17. 16:45

HOZZÁSZÓLÁS