2024. március 19. kedd

Új FTC NAPLÓ – 1900

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2023. május 16.

A Fradi Múzeum keretein belül egy új, nagyon izgalmas vállalkozás indult, melynek eredménye időről időre a Fradi hivatalos honlapján olvasható. A sorozat neve: Új FTC NAPLÓ. Megjelent a második rész.

Honlapunkon két ok miatt is közreadjuk ennek a sorozatnak a darabjait amelyek egy-egy évet dolgoznak fel. Az egyik ok, hogy az FTC Baráti Kör egyik fontos célkitűzése szeretett klubunk múltjának a bemutatása, ez a sorozat pedig eddig nem látott részletességgel mutatja be ezt a múltat. A másik ok, hogy a naplót a Fradi Múzeum munkatársaként Simon Sándor, honlapunk szerkesztője állította össze.

Nincs más tennivaló, mint rákattintani a képre és már lehet is lapozgatni, olvasgatni az 1900-as év történéseit bemutató naplóbejegyzéseket.

Folytatása következik …

Simon Sándor
2023. május 16.

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

1 Hozzászólás

  1. Hélisz József írta:

    Olvastam mindkét kötetet. Nagy élmény volt. Gratulálok Simon Sándornak, hogy időt és energiát nem sajnálva megírta ezt a két kötetet.
    Nemcsak hézagpótlók ezek a minden sportágra kiterjedő dokumentumok az FTC történetében, hanem azt is gondolom, hogy egyedülállóak az egyetemes sport történetében is.
    Várom a további köteteket.

    Hozzászólás ideje: 2023. május 17. 16:30

HOZZÁSZÓLÁS