2024. április 25. csütörtök

Stadionavató

Szerző: tibu1 Bejegyzés ideje: 2009. november 10.

stadionavatokMióta új tulajdonosunk van és mindenki előtt nyilvánvalóvá vált, hogy ez számunkra egy új és modern stadiont is jelent, szinte minden nap elhangzik valamilyen apropóból a stadion építés.

Várakozunk. Ki türelemmel, ki pedig hitetlenkedve. Most mégis inkább visszanézek, mert ahogy a mondás is említi, nincs új a nap alatt, volt már nekünk stadionavatónk, nem is egy és azokra is nagy izgalommal készült a Fradi család.

A korabeli sajtótudósításokat nézve a 98 évvel ezelőtti avató is nagy esemény volt, ám arról már nincsenek élő szemtanúk. Nem úgy az 1974-es ünnepi rendezvényről, amelyre sokan közülünk még ma is emlékeznek, még akkor is, ha nem volt a szerencsében részük, hogy a helyszínen élhették át.

Nekik is, meg mindenkinek, aki később született elmondhatjuk, hogy a pálya már rögtön az avatóra kicsinek bizonyult, bizony sokan kimaradtak a birtokbavétel személyes megtapasztalásából. Ugorjunk vissza az időben és nézzünk bele a megnyitó előtti pillanatokba.

stadionavato_74

Istenes Tibor

Hozzászólhat, vagy visszanézhet a saját oldaláról.

1 Hozzászólás

  1. Janikutya írta:

    A mai meccshez remélem győőőőőőzünk előre is sok sikert mert reméljük a péntek 13 szerencsét hoz már végre a csapatnak.HAJRÁ FARIDAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mindent bele.

    Hozzászólás ideje: 2009. november 13. 15:10

HOZZÁSZÓLÁS