2024. április 19. péntek

Még mindig az árvízről …

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2010. június 9.

Úgy érezzük, erről nem lehet eleget beszélni. Amikor a természet támadást indít ellenünk, amikor úgy tűnik, életeket tehet tönkre. Amikor sok honfitársunk kilátástalannak ítéli meg a jövőt. Igaz, visszavonulóban az ár, de amit maga után hagy, amellett nem lehet egyik napról a másikra elmenni. Segíteni kell!

Mondják, a magyar csak akkor fog igazán össze, ha igazán nagy baj van. Valóban. Most is számtalan felajánlás, segítség érkezik az ország minden tájáról. Megmozdult a társadalom színe-java. Megmozdult a sportmozgalom is. Nagy öröm, hogy ezen belül, ahogy története során mindig, a Ferencváros is élen jár. Mi sem jellemzi jobban új szakmai igazgatónkat (vezetőedzőnket) Prukner Lászlót, hogy maga tette meg a fradisták nevében az első felajánlást, kérve mindenkit, hogy csatlakozzon. Kezdeményezése mögé azonnal odaállt a Ferencvárosi Torna Club, az FTC Labdarúgó Zrt. és az FTC Baráti Kör. Hirtelen csak ezeket a szervezeteket lehet nevesíteni, hiszen egészen biztos, minden fradista egyénileg és szervezetileg is egyetért a felhívással.

Segítsünk! Nem lehet elégszer leírni a Fradi által megnyitott számlaszámot:

Az alábbi számlaszámon bárki segíthet, kérjük, mindenki tegye meg lehetősége szerint a Ferencvárosi Torna Club által vezetett: 11600006-00000000-41802957 Erste bankszámlán. A számla elnevezése: Árvízkárosultak javára.

Sokan csak így tudunk segíteni. Az elmúlt napokban azonban voltak jónéhányan, akik fizikai erejükkel is segítettek, ott voltak ahol a víz a legjobban támadott. Az FSZSZ akciójáról beszélünk, amelyről így tudósított a sajtó:

Felsődobszán, a borsodi községben nagyon rossz volt a helyzet, hiszen sok helyen már a kertekben és a pincékben volt a víz. Klubunk szimpatizánsai azonban erőn felül teljesítettek a borsodi községben, estére sikerült úgy megerősíteni a töltést, hogy befejezhették a munkálatokat.

Köszönjük! Büszkék vagyunk rátok!

A végére ugorhat és hozzászólhat.

1 Hozzászólás

  1. Ferencz Sándor írta:

    Ilyenkor még büszkébbnek érzem magam, hogy Fradista vagyok…! Köszönjük Srácok!

    Hozzászólás ideje: 2010. június 10. 18:07

HOZZÁSZÓLÁS