2024. április 25. csütörtök

Kevin McCabe nyilatkozata

Szerző: Simon Sándor Bejegyzés ideje: 2010. június 16.

Köszönjük szépen! Ez mindenre válasz. Valami hasonlót hiányoltunk és kértünk a ma délutáni közleményünkben. Reméljük, ez sokak számára megnyugtató és a találgatások helyett most már igazán a jövő építésére az újbóli sikerek elérésére lehet fókuszálni. Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük a hivatalos honlapon (www.ftc.hu) megjelent nyilatkozatot.

Kevin McCabe, az FTC zRt. 94%-os többségi tulajdonosának képviseletében a következő nyilatkozatot tette:

– Teljes részletességgel tudomással bírok a Ferencváros szakmai és gazdasági menedzsmentjében történt változásokról, és teljes mértékben megbízom Alexander Gerstl és a szakmai igazgató, Prukner László urak szakértelmében és lojalitásában, és biztosan tudom, hogy a Ferencváros menedzsmentjében és szerkezetében szükséges változásokat jól fogják megszervezni és végrehajtani. Az új menedzsment várhatóan június 23-án bemutatásra kerül, és azonnal megkezdi működését. A fejlesztéseket elsősorban az alaptevékenység, azaz a labdarúgás területére koncentráljuk, de nem feledkezünk meg a stadion ügyéről sem. A stadionépítés engedélyeztetés alatt áll, és a finanszírozás megszervezésén dolgozunk.

Az FTC Labdarúgó Zrt. eladását nem tervezzük, az ezzel kapcsolatos híresztelések minden alapot nélkülöznek, mint ahogyan azon híresztelések is, hogy a Labdarúgó Zrt. tulajdonosi szerkezete megváltozott volna. Lehetőséget látunk azonban a későbbiekben szakmai befektető bevonására, a befektető kiválasztásakor az esetleges magyar szakbefektetőt természetesen előnyben részesítjük.

Az új menedzsmentet sajtótájékoztató keretében kívánjuk bemutatni.

Bízom benne, hogy a változások a Labdarúgó zRt. gyors fejlődését fogják szolgálni, és a csapat öregbíteni fogja a magyar labdarúgás és a Fradi jó hírnevét. Hajrá Fradi!

Kevin McCabe

A végére ugorhat és hozzászólhat.

2 hozzászólás

  1. becike72 írta:

    Köszönöm Mr. McCabe, hogy megnyugtatott!!!

    Hozzászólás ideje: 2010. június 16. 17:24

  2. Herkules írta:

    Na végre egy értelmes nyilatkozat!!! Oké, hogy minden rendben van, de miért léptek le a székház dolgozói ? azt mondták mekkora fradisták, aztán mégis leléptek öcsém, levesbe mehet mindegyik HAJRÁ FRADI!!!

    Hozzászólás ideje: 2010. június 16. 23:44

HOZZÁSZÓLÁS