2024. április 26. péntek

Új időszámítás a Fradinál

Szerző: moncsi1 Bejegyzés ideje: 2010. június 24.

Sajtótájékoztatót tartott a tegnapi nap folyamán  az  FTC Zrt., melynek keretében bemutatták az új vezérigazgatót, Berkes Zoltánt, valamint Féderer Andreát, aki a kommunikációért lesz felelős a jövőben.

A sajtótájékoztatón megjelent továbbá Gerstl Alexander igazgatósági tag, valamint Prukner László szakmai igazgató.

A média nagy érdeklődése mellett lezajlott eseményen az új igazolások mellett, többek között szó esett az új rendszabályokról is, amelyek magukba foglalják azokat a pontokat, melyek a jövőben a sajtóra és a játékosokra vonatkoznak.

Szóba került Ferenczi István helyzete is, akinek ügyében Prukner László úgy nyilatkozott,  az előző menedzsmenttől azt a tájékoztatást kapta, hogy a csatár külföldi csapattal áll tárgyalásban. Ferenczi egyébként délelőtt edzésre jelentkezett. A támadó jövőjének alakulásáról a későbbiekben hosszabban tájékoztatunk.

Prukner László, szakmai igazgatónk az új igazolások mellett bemutatta stábjának tagjait is: Nagy Tamást, Bali Pétert, Haáz Ferencet, Lipcsei Pétert, Tuboly Frigyest és Kakas Lászlót. A sajtótájékoztatón az is kiderült, hogy a csapat a hétvége folyamán a Kaposvár közeli Hencsén vesz részt edzőtáborban, ahol a tréningek mellett változatos programok is várják őket. Példának okáért a golf is szerepel majd a programban.

A menedzsment új tagjait Hélisz József, az FTC Baráti Kör főtitkára külön köszöntötte és sok sikert kívánt  a munkájukhoz.

A sajtótájékoztatóról tudósított és beszámolt:

Istenes Mónika és Bartók Ferenc

(Felhasznált fotó: ftc.hu)

A végére ugorhat és hozzászólhat.

3 hozzászólás

  1. fradizoli írta:

    Ez már igen! Nagyon profi szakmai stáb alakult Prukner Mester vezetésével. Mindegyikük garancia az eredményességre, sikerre. Alig várom a szezonkezdetet, szerintem sok örömben lesz részünk!!!
    Hajrá Fradi!!!
    Zotya

    Hozzászólás ideje: 2010. június 24. 10:29

  2. Franto írta:

    Régóta nem látott bizalommal rendelkezik az új stáb a szurkolók felől és biztos vagyok benne, hogy élni is fognak vele.

    Sok sikert kívánok!

    Hozzászólás ideje: 2010. június 24. 15:54

  3. Pilu írta:

    Franto csatlakozom hozzád és kívánok én is sok sikert az új stábnak!

    Hozzászólás ideje: 2010. június 24. 19:06

HOZZÁSZÓLÁS